ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Buz: Sahamızda kazanmak istiyoruz

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Cumartesi günü oynanacak Gaziantep FK maçından galip ayrılmayı hedeflerini belirterek, "Kendi sahamızda kazanmak istiyoruz" dedi.  

26 Ağustos 2021 21:04
Buz:  Sahamızda kazanmak istiyoruz

28 Ağustos Cumartesi günü sahasında Gaziantep FK ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor, müsabakanın hazırlıkları teknik direktör İrfan Buz yönetiminde Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Buz “Sezon başındayız, Takımlar açısından sistem, transferler ve takım içerisindeki uyum söz konusu. Çünkü hazırlık dönemi çok önemli ama lige başladığınız zaman çok farklı bir tablo ortaya çıkabiliyor. Göztepe karşısında aldığımız 3 puan çok önemli. Takım olarak iyi mücadele ettik ve kazandık, mutluyuz. Çeşitli sistemleri taktik olarak oynuyoruz ve deniyoruz.  Takım olarak 3-5-2, 3-4-3, 4-3-1 gibi oynadığınızda istediğiniz oyunu sergilemeniz oyuncunuza ve oyununuza bağlı. Geçen sezonda bunları denedik,  Rize’de kazandığımızda 3’lü oynadık" diye konuştu

DOĞRU TRANSFER YAPMAK GEREKİYOR

Genç futbolculara yer verdiğini de ifade eden Buz, “19 yaşında Jospin kardeşimiz var geçen sene alt yapıdan gelen. Yabancı arkadaşlarımız var. İlk müsabakada 4 tane 19 yaşında oyuncumuz alt yapıdan oynadı. Yomraspor’dan Mert Miraç oynadı. Tabi burada gençlerde şans veriyoruz, vereceğizde. Bu konuda elimizde son derece yetenekli gençler var ve bunları sezon boyunca birlikte göreceğiz.. Transfer konusunda yönetimimizle istişare içerisindeyiz, görüşülen futbolcular var.  Farklı parametreler transfer içerisinde oluyor. Gönül ister futbolcunun en kısa zamanda gelmesini. Doğru transferleri yapmamız gerekiyor. Geriye baktığımızda zaman zaman sıkıntılar yaşadığımızda gördük, transfer sıkıntıları oldu. Bunları yapmamak için doğru transferler yapmak için, doğru futbolcuları seçmek için özen gösterilmesi gerekiyor. O yüzden kendi takımımıza odaklanalım, mevcut oyuncularımızı geliştirip gelen transferle birlikte gücümüze güç katalım” ifadelerini kullandı.

SAHAMIZDA KAZANMALIYIZ

Cumartesi günü oynanacak Gaziantep FK müsabakasını da değerlendiren Yeni Malatyaspor Teknşk Direktörü İrfan Buz, "Kendi sahamızda oynayacağız, oyuna konsantre olmak istiyoruz. Rakibimizi biliyoruz, sahada neler yapmak istediğini de görüyoruz. Rakibimizi iyi analiz edip ve kendi taraftarlarımızın da desteğiyle 3 puanı almak istiyoruz. Bunu yapacak güçteyiz" diye tamamladı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.