ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Malatya'da 7 Kaymakam, 1 Vali Yardımcısı Gitti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan Kararname ile 624 mülki idare amirinin yeri değişirken, Listedeki isimler arasında Malatya'dan 7 Kaymakam ve 1 Vali Yardımcısı yer aldı. 

24 Ağustos 2021 07:33
Malatya'da 7 Kaymakam, 1 Vali Yardımcısı Gitti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan, hizmet ve mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan ağırlıklı kaymakam 624 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi.

Malatya'da görev yeri değiştirilen Kaymakamlar şu şekilde,

Yeşilyurt Kaymakamı Turgay Güleç, Arguvan Kaymakamı Gökhan Dolaş, Darende Kaymakamı Malik Çalışır, Doğanşehir Kaymakamı Halil İbrahim Köroğlu, Akçadağ Kaymakamı Hulusi Teke, Arapgir Kaymakamı Mustafa Dilekli, Yazıhan Kaymakamı Bülent Şimşek ve Malatya Vali Yardımcısı Mehmet Gödekmerdan'ın görev yerleri değişti.

Boşalan Kaymakamlıklara ise şu isimler atandı;

Malatya Yeşilyurt Kaymakamlığına Osman Uğurlu, Yazıhan Kaymakamlığına Mehmet Faruk Kazdal, Arguvan Kaymakamlığı'na Kemal Ülkü, Kuluncak Kaymakamlığına Tufan Bağır Gilan, Arapgir Kaymakamlığına Adnan Doğan, Doğanşehir Kaymakamlığı na Mehmet Kılıç, Akçadağ Kaymakamlığı'na Ümit Fırat Bökçün ve Darende Kaymakamlığı'na Ökkeş Safa Türkoğlu getirildi. 

Haber:Sonsöz Gazetesi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.