ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeşilyurt’ta Yeşil Bade Restoranı Açıldı

Yeşilyurt ilçesinde yeşillikler içerisinde Yeşil Bade adlı bir restoran daha açıldı.  

17 Ağustos 2021 11:43
Yeşilyurt’ta Yeşil Bade Restoranı Açıldı

Yeşilyurt’un Mullakasım mahallesinde ve eski Gaziantep Caddesinde yeşil bahçeler içerisinde hizmete geçen Restoranın sahibi Eski Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz. Projeli olan Yeşil Bade restoran misafirlerini ağırlıyor. Yeni Malatya Gazetesi olarak bizlerde hafta sonunda restoranı ziyaret ettik. Eşiyle birlikte restoranın kapısında bizleri karşılayan Hulusi Boyraz, restoranı yeni açılışa hazır hale getirdiklerini ve güzel bir mekanda vatandaşlara en iyi hizmeti vermek ve Malatya mutfağını sunmak istediklerini söyledi.

Özel toplantılarında yapılabileceği salona da sahip olan restoran daha şimdiden ilgi çekmeye başlamış. Kamelyalar da oturanlar Yeşil Bade restoranın zengin menüsünde tercihlerini yaparak hafta sonunda güzel bir gün geçiriyorlar.

Yeşilyurt ilçesinin yeni gözde mekanı olması beklenen Yeşil Bade restoranı fiyat ve kalitesiyle kendisinden söz ettirmeye başlamış. Restoran Sahibi ve işletmecisi Hulusi Boyraz, misafirlerini burada karşılıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.