ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'a Sponsor Oldu

Yeni Malatyaspor'a isim sponsoru olan Öznur Kablo ile sözleşme imzalandı. Öznur Kablo Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Balarısı, "Yeni Malatyaspor'a destek olmaya devam edeceğiz" dedi. Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek ise tün Malatyalıları birlik olmaya davet etti.  

16 Ağustos 2021 15:03
Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'a Sponsor Oldu

Malatya Ramada Plaza Altın Kayısı Otel’de düzenlenen imza törenine Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Öznur Kablo Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Balarısı, Yönetim Kurulu Üyeleri, Sportif Direktörümüz İzzet Erdoğan ve basın mensupları katıldı. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, Türkiye’de sponsor bulma noktasında ciddi sıkıntılar yaşandığını dile getirerek, “Kulübümüze sponsor olan Öznur Kablo Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Balarısına teşekkür ediyoruz. Türkiye’nin futbolunda sponsorluk anlamında ciddi sıkıntılar var. Özellikle son 2 senedir yaşamış olduğumuz pandemiden dolayı hakikaten sponsor bulmakta hem Yeni Malatyaspor olarak hem de bütün kulüpler olarak zorlanıyoruz. Zaten kulüplerin ciddi anlamda maddi sıkıntıları var. Bu sıkıntıları bir nevi sponsorluklarla gidermeye çalışıyoruz. Şu anki yapacağımız anlaşmanın da Yeni Malatyaspor için çok kıymetli olduğunu, çok değerli olduğunu biliyoruz. Aslında Türk futbolu için çok değerlidir. Tabi ki de sponsorluklarımızın da bizler mutlaka kıymetini bilmeliyiz. Onları da küstürmememiz lazım. Geçmişte baktığımız zaman gerek Malatyalı iş adamlarımız, gerek futbolsever sponsorları biraz uzaklaştırmışız. Bunlara da kıymet verip, değer verip onların futbolla mutlaka eşleşmesi lazım. O sponsorların çok kıymetli olduğunu, çok değerli olduğunu buradan söylemek istiyorum. Tüm Malatyalıları Yeni Malatyaspor çatısı altında birlik olmaya beraber olmaya davet ediyoruz. Kadromuzu muhafaza ederek takviye ettik. 4 Futbolcu yani nokta transferler yapacağız. Önümüzdeki hafta sonuçlanacak. Sadık Çiftpınar bize gelmek istediğiniz söyledi, kapımız ona sonuna kadar açıktır, Fenerbahçe ile ilişiğini kestiğinde aramıza katılacaktır. Güçlü bir kadromuz var, gençleri transfer ettik, geleceğin yatırımı gençler olacak” ded.

Yeni Malatyaspor’un tüm zorlukları aşarak süper ligde mücadele ettiğini kaydeden Başkan Gevrek, “Evet son 2 sene ciddi sıkıntılar yaşadık. Yaşamış olduğumuz bu ciddi sıkıntılarda ekonomik anlamda kulüplerimizin dengesi bozuldu. Onlardan bir tanesi de Yeni Malatyaspor olarak biziz. Biliyorsunuz, kulübü 7 yıldır borçsuz götürmeye çalışıyorduk ve borçsuz da götürdük. Son 2 yıl içerisinde biraz sıkıntılar yaşadık ama inşallah bu sponsorluklarla beraber bu sıkıntılarımızı hep beraber gidereceğiz. Ben diğer Malatyalı iş adamlarımızı da, bütün iş adamlarımızı da bu vesileyle davet ediyorum. Herkesin bu saatten sonra Yeni Malatyaspor’a sahip çıkmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.

Öznur Kablo Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Balarısı da imzalanan isim sponsorluğu anlaşmasından dolayı mutlu olduklarını belirterek, “Yeni Malatyaspor’u 8 yıldır yöneten Başkan Adil Gevrek takımı Süper lige taşımız ve bu günlere getirmişse bilinmelidir ki iyi işler yapmıştır. Biz firma olarak Yeni Malatyaspor’a destelk olmaya devam edeceğiz. Daha uzun yıllar sponsor olmak isteriz. Memleketimize ve Yeniş Malatyaspor’a hayırlı molsun” dedi.

Haber: Tahir Özçelik

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.