ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Öldü Haberi Malatya'yı Yasa Boğdu... Ama Yaşar Yaşıyor

Malatya'nın gariban Yaşar Algil'in öldü haberi sosyal medyada yayılınca binlerce başsağlığı mesajı atıldı. Ancak sabah olunca Yaşar Algil, Malatya'nın sokaklarını dolaşarak "ben yaşıyorum, bu öldü haberini kim çıkardı bilmiyorum ama beni soranlara teşekkür ediyorum" dedi.  

14 Ağustos 2021 09:56
Öldü Haberi Malatya'yı Yasa Boğdu... Ama Yaşar Yaşıyor

Malatya'nın kendi halinde çalışarak geçimini sağlamaya çalışan Yaşar Algil, aniden yayılan öldü haberiyle sosyal medya ayağa kalktı. Binlerce başsağlığı mesajı yayınlandı, ancak sabah olunca Yaşar'ın vefat etmediği anlaşılınca da büyük bir sevinç yaşandı. Yeni Malatyaspor Taraftarlar Derneği Yaşar için mezar yerini dahi hazırlarken, yaşadığını isbatlamak için Malatya'nın sokaklarını tek tek dolaşan Yaşar Algil, "ben yaşıyorum ölmedim. Kim bu haberi yayınladı bilmiyorum ama beni soranlara da teşekkür ediyorum" dedi.
Malatya'da kalacak yeri olmadığı için bazen pansiyonlarda, bazen de Hastanede kalan Yaşar Algil geçimini boyacılık yaparak sağlıyor. Daha önce Fatih Belediyesi ile Battalgazi Belediyesinde temizlik işçisi olarak çalışan ancak işten çıkarılınca oratada kalan Yaşar Algil, Soykan Parkı civarında boyacılık yaparak günlük pansiyon ücretini çıkarmaya çalışıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.