ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Adem Büyük: İyi Başlangıç Yapmak İstiyoruz

Yeni Malatyaspor’un takım kaptanı Adem Büyük, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, “Trabzonspor maçıyla lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz” dedi.  

12 Ağustos 2021 06:09
Adem Büyük: İyi Başlangıç Yapmak İstiyoruz

Yeni sezon öncesi Yeni Malatyaspor’un Nurettin Soykan Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Adem Büyük “İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Yeni arkadaşlarımız ve özellikle de genç arkadaşlarımız aramıza katıldı. Uyum sağladığımız gibi takımda son derece iyi bir saygı var. Sonuçta maç haftasına girdik. Pazartesi günü ilk lig maçımızı oynayacağız. Elimizdeki kadroyla en iyisini yapmaya çalışacağız. Sezon başı kampları zordur. Bizim de kampımız çok yoğun tempoda geçti. Sakatlıklarımız oldu. Yetişmeyen transferlerimiz vardı. Gelen arkadaşlarımız var, genç arkadaşlarımız özellikle. Özverili bir şekilde çalıştık, sezona iyi hazırlandık. Hazırlanmaya devam ediyoruz. Umarım iyi bir başlangıç yaparız. Bunun içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

“Sakatlığım yok,  daha da iyi olacağım”

Bolu kampının son günlerinde yaşadığı sakatlığı konusunda da bilgiler veren Kaptan Adem Büyük “Ciddi bir sakatlığım yok, kampın son günlerinde ufak bir sakatlığım vardı, hocayla da konuştuk. Hoca riske etmek istemedi, o yüzden oynamadım. Ama şu anda iyiyim, çok önemli bir şeyim yok. Maça kadar daha da iyi olacağımı düşünüyorum. Antrenmanlara devam ediyorum. Şu anda sıkıntı yok, oynamak istiyorum” ifadelerini kullandı.

"Geçen seneki sıkıntıları yaşamayacağız”

Geçtiğimiz sezon zor günler yaşadıklarını da ifade eden Büyük, “ bunun için çok çalışıyoruz. Benim önceliğim takımın başarısı her şeyden önce gelir. Geçen sezon 17  gol attım, takımın durumu pek de iyi değildik açıkçası. Aslında iyi oynadığımız maçları kazanabilseydik, belki farklı olabilirdik. Geçen sene çok sıkıntılar yaşadık, aynı sıkıntıları yaşamamak adına yeter ki gol atmayalım o sıkıntıları yaşamayalım. Gerçekten zor bir durum. Ben ilk defa böyle bir durumda kaldım. Bu da bir tecrübe ve yaşayarak, görmüş olduk. Umarım o duruma düşmeyiz. Çalışmaya devam ediyoruz, bunu bırakmamız gerekiyor. Açıkçası herkesin taşın altına elini sokması gerekiyor” şeklinde konuştu.

"Taraftarsız maçlar iyi olmuyor"

Pandemi nedeniyle geçen sezonuı seyircisiz oynadıklarını kaydeden Adem Büyük, “Uzun bir aradan sonra taraftar desteğiyle maça çıkmanın mutluluğunu yaşayacağız. Tüm taraftarları Trabzonspor maçına bekliyoruz. Gelebilen, imkanı olan maça gelsin. Herhalde herkesin aşı olması için aşı şartı getirdiler, güzel bir uygulama. Yani taraftarımızı özledik. Taraftarsız alışmıştık ama zor oluyordu. O yüzden taraftarımızın gücünü arkamızda hissetmek bizim için iyi olacak. İlk maçı da sahamızda Trabzonspor’a karşı oynamak da önemli. Taraftarımızın desteğiyle de maçtan iyi bir sonuçla ayrılmak istiyoruz. Bize destek olmaya devam etsinler” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.