ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

BUZ : LİGE İYİ HAZIRLANDIK

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz lige iyi hazırlandıklarını belirterek “fiziksel ve taktiksel olarak iyi hazırlandık” dedi.  

08 Ağustos 2021 20:58
BUZ : LİGE İYİ HAZIRLANDIK

İstanbul’dan Malatya’ya dönen ve Trabzonspor maçı hazırlıklarına başlayan Yeni Malatyaspor’da moraller üst sevieyde. Genç ve yeni futbolcuların uyum sağladığı Yeni Malatyaspor’da hazırlıklara Nurettin Soykan tesislerinde devam ediliyor.

Teknik Direktör İrfan Buz takmım olarak sezona iy hazırlandıklarını ifade ederek “Kamp donemimiz çok verimli geçti, 4 hazırlık maçı yaptık. Fiziksel ve taktiksel olarak hazırlandığımızı düşünüyorum. Eksik gördüğümüz bölgelere takviye yapmak istiyoruz. Bu doğrultuda görüştüğümüz oyuncular var yönetimimiz bu konuda elinden geleni yapıyor. Taraftarımız sabırlı olsun, hep birlikte çok güzel şeyler yapacağız. İnşallah taraftarımızın desteği ile yeniden çok güzel bir Malatyaspor izleyeceğiz” dedi.

Yeni Malatyaspor’a güç verecek transferleri beklediklerini kaydeden Buz, iyi bir kadroya sahip olduklarını da ifade ederek “90 dakika mücadele eden ve sahada savaşan bir ekip olacağız” diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.