ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeni Malatyaspor, Başakşehir Maçına Hazırlanıyor

Yeni Malatyaspor 6 Ağustos Cuma günü oynayacağı Başakşehir maçına hazırlanıyor.  

05 Ağustos 2021 18:18
Yeni Malatyaspor, Başakşehir Maçına Hazırlanıyor

Yeni Malatyaspor Bolu kıampının ardından, üç günlük izin sonrasında İstanbul'da toplandı. 6 Ağustos Cuma günü saat 19.00'de Başakşehir Stadında, Başakşehir FK ile oynayacağı hazırlık maçının çalışmalarına İstanbul’da başlayan Yeni Malatyaspor, bir yandan da transfer görüşmelerini sürdürüyor..

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek'de çalışmaları takip ederek Teknik Direktör İrfan Buz ile yapılacak transferlewri görüştü. Başkan Adil Gevrek, görüşmelerin sürdüğünüğünü ihtiyaç duyulan mevkilere transferler yapılacağını belirterek "5 transfer daha yapacağız. Bazı beklediğimiz oyuuncular var, kulüpleriyle ilişkilerini kesmelerini bekliyoruz. Gelecek oyuncular için karar verilmesi gerekiyor. Bu transferler gerçekleştiğinde daha da güçleneceğiz. Takımımıza güveniyoruz" dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.