ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Gevrek: Gerekli Transferleri Yapacağız

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek takımın ihtiyaç duyulan mevkilerine gerekli transferleri yapacaklarını söyledi. 

04 Ağustos 2021 17:25
Gevrek: Gerekli Transferleri Yapacağız

Yeni Malatya Gazetesine açıklamalarda bulunan Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek “Bolu’da iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Takımda eksiklik duyulan mevkilere gerekli transferleri yapmak için görüşmelerimiz devan ediyor. Bir 6 Numara, bir 8 Numara ve birde kanat oyuncusu olmak üzere 5 transfer daha yapacağız. Teknik Direktörümüzle, Sportif Direktörümüzle birlikte transfer komitesi gerekli görüşmeleri yapmaktadır. Bu nedenle acele etmek istemiyoruz, ihtiyacımız olanı almak istiyoruz. Görüşmelerimiz var” dedi.

Yeni Malatyaspor’un 6 Ağustos’ta Başakşehir ile karşılaşacağını kaydeden Gevrek, “yeni transferleri lige yetiştirmeye çalışacağız. Ligde rahat mücadele edecek bir kadroya sahibiz, eksiklik duyulan mevkilere de transfer yapılınca daha da güçleneceğiz” diye konuştu.

Öte yandan Yeni Malatyaspor’un görüştüğü Çaykur Rizespor lu Boldrin’den sakatlığı nedeniyle vazgeçildiği, Beşiktaş’tan ayrılması beklenen Douglas’la ise bir anlaşmanın söz konusu olmadığı öğrenildi. Yeni Malatyaspor  Fenerbahçe’den Sinan Gümüş, eski futbolcusu Kamara ile görüşmelerini sürdürüyor.

Akşam saatlerinde Fenerbahçe Kulübü Sinan Gümüş'ü hazırlık kadrosundan çıkardı. Yeni Malatyaspor başkanı Adil Gevrek Sinan Gümüş ile bir görüşme yaptı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.