ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Bolu’da Nurettin Soykan Sevgisi

Malatyaspor'un efsane Başkanı Nurettin Soykan'ın ismi Bolu Koru Otel sahasında yaşatılıyor 

03 Ağustos 2021 08:17
Bolu’da Nurettin Soykan Sevgisi

Geçtiğimiz hafta Yeni Malatyaspor’un kamp yaptığı Bolu’ya gittiğimizde yıllarca bizleri misafir eden Koru Oteli ziyaret ettik.  Koru Otelin eski sahibi değerli ağabeyimiz Oteli Malatyalı hemşerimiz Prof.Dr. Hasan Biri’ye devir etmişti.  Yıllarca eski Başkanımız Haydar Karaduman ile birlikte defalarca Koru’ya misafir olmuştuk, Bolu’nun güzelliklerini bu vesileyle görmüştük.

Yeni Malatyaspor’un kampına birlikte gittiğimiz arkadaşlarımızla Koru Otelde kaldık. Koru Otelin çevresini dolaşarak eski günlerimizi hatırladık. Oteli devir alan Malatyalı hemşerimiz Prof.Dr. Hasan Biri ile de görüşmek istedik. Ancak onunla işleri olduğundan görüşemedik.

Bolu Koru Hotel  Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr. Hasan Biri, otelin Shalarından birine Malatyaspor’un efsane Başkanı Nurettin Soykan adını vermişti. Bir süre önce de bu nedenle bir tören düzenlemişti.  Sahanın bulunduğu alana gidip Nurettin Soykan adının verildiği sahayı resimledik. Eyüpspor burada kamp yapıyor ve Nurettin Soykan sahasında çalışıyordu. Yeni Malatyaspor’dan Eyüpspor’a giden Umut Bulut’da sahada ter döküyordu. Geçtiğimiz günlerde Yeni Malatyaspor Kulübü Sportif Direktörü İzzet Erdoğan, Kulüp Antrenörü Hakan Çalışkan, Kulüp Genel Müdürü Selçuk Günaydın ve futbolcularında katıldığı açılış da Nurettin Soykan ismi sahaya törenle verilmişti.

Bolu’da Nurettin Soykan’ın adını gördüğümüz sahayla gururlandık. Soykan adı Bolu’da yaşatılıyor. 4 Kulüp de Koru otelde kamp yapıyor. Koru’da kamp yapan futbolcular antrenmanlara giderken Nurettin Soykan’ın öz geçmişini okuyarak efsane Malatyaspor’a verdiği hizmetleri öğreniyor.

Haber:Tahir Özçelik

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.