ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

ERDOĞAN: LİGE İYİ HAZIRLANIYORUZ

Yenimalatya Gazetesi ekibi Bolu da kamp Yeni Malatyaspor'u kamp yaptığı otelde ziyaret etti.. Yeni Malatyaspor'un yeni Sportif Direktörü İzzet Erdoğan "Lige en iyi şekilde hazırlanıyoruz" dedi. 

02 Ağustos 2021 21:03
ERDOĞAN: LİGE İYİ HAZIRLANIYORUZ

Yenimalatya Gazetesi ekibi Bolu da kamp Yeni Malatyaspor'u kamp yaptığı otelde ziyaret etti.

Gazetemiz Sahibi Bektaş Karaduman, Yazı işleri Müdürümüz Vahap Güner, Gazetemiz muhabiri Tahir Özçelik ve Gazeteci Sercan Erduran Bolu da Yeni Malatyaspor kampını ziyaret etti. Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü İzzet Erdoğan iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek "öncelikle hoş geldiniz, iyi bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. Takımı takviye edecek transfer görüşmelerini yaparken bir de takımı lige hazırlıyoruz. Yeni Malatyaspor da muhteşem bir alt yapı var. Genç bir kadromuz var. Takımın 3-4 takviyeye daha ihtiyacı var, görüşmelerimiz var sonuç almaya çalışıyoruz. Hazırlık maçları oynadık ve oynanan oyundan memnun olduk. Adana Demirspor maçında yenilmemize rağmen iyi oynadık, oynanan oyun bizleri memnun etti ve umutlandırdı. Cumartesi günü Rizespor ile burada son hazırlık maçımızı oynayacağız. Eksikliklerimizi son kez gözden geçireceğiz. İyi bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. Lige hazır ve iyi bir futbol oynayan Yeni Malatyaspor izletmek istiyoruz." dedi.

Yeni Malatyaspor'un ligde kalıcı olması için gerekli tedbirleri aldığını da ifade eden Erdoğan  "Malatyaspor da iyi bir scout ekibi var. Bu çok iyi bir gelişme. Yeni Malatyaspor da müthiş bir aile ortamı var. Başkanımız büyük bir özveriyle çalışıyor. Burada güven veren ve futbol adına iyi şeyler yapılmaya çalışıyor. Bizlerde buna katkı vermeye çalışıyoruz.  Genç yetenekler var iyi bir kadro var, logoda rahat bir mücadele edecek bir Yeni Malatyaspor için hep birlikte çalışıyoruz. Malatya medyasının da desteğini bekliyoruz" diye konuştu.

Yeni Malatyaspor Cumartesi günü saat 17.00 de Karagümrük ile karşılaştı. Karşılaşmanın ardından futbolculara 3 gün izin verildi. Yeni Malatyaspor 6 Ağustos’ta da İstanbul’da Başakşehirspor ile karşılaşacak.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.