ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Nurettin Soykan Adı Bolu’da Yaşatılacak

Malatyaspor’un Efsane Başkanı Nurettin Soykan’ın ismi Bolu Koru Hotel Futbol sahasına verildi. 

23 Temmuz 2021 16:33
Nurettin Soykan Adı Bolu’da Yaşatılacak

Ankara Malatyalılar Federasyonu(MAFED)’nun organize ettiği açılışa; Bolu Koru Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr. Hasan Biri, Soykan Ailesi, Malatyalılar Konfederasyonu (MAKON) üyeleri, Nurettin Soykan’ın Avukatı İbrahim Kalı, Yeni Malatyaspor Kulübü Sportif Direktörü İzzet Erdoğan, Kulüp Antrenörü Hakan Çalışkan, Kulüp Genel Müdürü Selçuk Günaydın ve futbolcular katıldı. Açılış sonrası Sportif Direktör İzzet Erdoğan ve Kulüp Genel Müdürü Selçuk Günaydın, Bolu Koru Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hasan Biri’ye Yeni Malatyaspor’un formasını hediye ederek, Futbol Sahasına Nurettin Soykan adının verilmesinden dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler.

Kısa adı MAFED olan Ankara Malatyalılar Federasyonu Başkanı Kamil Göksu, Prof.Dr. Hasan Biri hocamıza gösterdiği vefadan dolayı tüm sivil toplum kuruluşları adına teşekkür ederken, Prof.Dr.Hasan Biri de konuşmasında “Malatyaspora ve Malatya'ya önemli katkılar sunmuş Merhum Soyka’ın ismini tesisimde yasatmaktan çok mutluyum, tesisimize her yıl yüzlerce takım ve sporcular geliyor herkes Malatyasporu ve Soykan’ı görüp biyografisini okuyor bu çok önemlidir” dedi. Rahmetli Soykan’ın Avukatı İbrahim Kalı’da konuşmasında bir anısını anlatarak gösterilen vefadan dolayı duygulandığını belirtti. Son konuşmayı SOYKAN ailesini temsilen katılan torunu Didem hanım duygulu bir konuşma yaptı ve “Dedemin böyle vefalı dostlarının olmasından çok mutluyum ne kadar teşekkür etsem azdır” dedi.

Daha sonra Ankara Malatyalılar Federasyonu Başkanı Kamil Göksu, Malatya Konfederasyonu adına Muammer Şahin, Malatya Sivil toplum örgütleri birliği adına Nazife Özdemir, Malatya Sivil toplum örgütleri birliği Ankara Şubesi başkanı Selçuk Kaymaz tarafından plaket takdim edildi.


 
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.