ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

MGC Yönetimi TBMM'de Milletvekillerimizi Ziyaret Etti

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu TBMM'de görev yapan Malatya Milletvekillerini ziyaret etti.  

02 Temmuz 2021 12:46
MGC Yönetimi TBMM'de Milletvekillerimizi Ziyaret Etti

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner ile Yömeticiler İskender Yılmaz, Remzi Hayta ve Bektaş Karasuman, TGK Genel kurulu için gittikleri Ankara'da TBMM'de görev yapan Malatya Milletvekillerini ziyaret etti. TBMM'de yapılan ziyaretlerde önce Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı'yı ziyaret eden MGC Yönetimi daha sonra Malatya Milletvekili ÖÇznur Çalık'ı ziyaret ederek görüştü. Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'yı ziyaret eden MGC Yönetimi, Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu ile de bir araya geldi. 

15 Temmuz'de bombalanan TBMM'de isabet alan Meclis binasını MGC yönetimine gezdiren Fendoğlu, bilgiler verdi. MGC Yönetimi TBMM'de eski Gümrük ve Ticaret Bakanı ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci'yide ziyaret etti.

Malatya Milletvekillerini TBMM'de ziyaret ettiklerini açıklayan MGC Başkanı Vahap Güner "6 Milletvekilimizi de ziyaret ettik. Kendilerine başarılar diledik, ayrıca il sorunlarımız hakkında da bilgi alışverişinde bulunduk. Yakın ilgileri nedeniyle Vekillerimize teşekkür ediyoruz" dedi. 

MGC Yönetimi Milletvekili Ahmet Çakır'ı Ziyaret ederken

MGC Yönetimi Milletvekili Hakan Kahtalı'yı Ziyaret ederken

MGC Yönetimi Milletvekili Öznur Çalık'ı Ziyaret ederken

MGC Yönetimi Milletvekili Veli Ağbaba'yı Ziyaret ederken

MGC Yönetimi Milletvekili  Mehmet Fendoğlu'u Ziyaret ederken

MGC Yönetimi Milletvekili Bülent Tüfenkci'yi Ziyaret ederken

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.