ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Malatyalı Asil Hoca motorla Afrika'yı gezecek

Afrika belgeseli için yollara düşüyor. Gedik Üniversitesi Öğretim Görevlisi Malatya-Hekimhan doğumlu Asil Özbay, “Bir kadının gözünden Afrika” belgeseli için motosikletiyle 6 aylık Afrika turuna çıkıyor. 

22 Haziran 2021 23:08
Malatyalı Asil Hoca motorla Afrika'yı gezecek

"Motosikletle dünya turu" hayaliyle daha önce Avrupa ve Asya'da onlarca ülkede binlerce kilometre kateden İstanbul Gedik Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi Hekimhanlı Asil Özbay, "Bir kadının gözünden Afrika" belgesel projesi kapsamında motosikletiyle tek başına Afrika ülkelerini keşfedecek.

"Motosikletle dünya turu" hayaliyle daha önce Avrupa ve Asya'da onlarca ülkede binlerce kilometre kat eden İstanbul Gedik Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi Asil Özbay, tek başına Afrika seferine çıkıyor. "Bir kadının gözünden Afrika" belgesel projesi kapsamında 6 ay boyunca motosikletiyle tek başına Afrika'yı keşfedecek olan Özbay, kabileleri araştıracak. Konuyla ilgili konuşan Özbay, "Üniversitemle Afrika'dan buraya gelmek isteyen başarılı öğrencilere burs imkanı vermek istiyoruz" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.