ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeni Malatyaspor Transfere Başladı.

Helenex Yeni Malatyaspor, Hatayspor’un orta saha oyuncusu Rayane Aabid’i kadrosuna katarak transferlere başladı.  

22 Haziran 2021 09:09
Yeni Malatyaspor Transfere Başladı.

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek dün akşam saatlerinde, transferi kulübün sosyal medya hesabından duyurdu. İstanbul Acıbadem hastanesinden sağlık kontrolünden geçirilen Rayane Aabid daha sonra sözleşme imzaladı. Yapılan açıklamada  “Kulübümüz, son olarak Hatayspor forması giyen 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Rayane Aabid ile 2+1 yıllık sözleşme imzalamıştır. Hayırlı olsun" denildi.

Rayane Aabid 19 Ocak 1992 doğumlu olup, Hatayspor takımında orta saha pozisyonunda görev yapan Fas kökenli Fransız futbolcudur. Profesyonel kariyerine 2014 yılında Amiens kulübünde başladı. Daha sonra sırasıyla Béziers, Paris FC, Paris FC II ve Hatayspor kulüplerinde oynadı. 1,78 m. boyundaki orta saha oyuncusu, Hatayspor’da geçtiğimiz sezon 39 maçta forma giydi, 3 gol attı, 5 asist yaptı. Oyuncunun güncel piyasa değeri 1,5 milyon Euro olarak ifade ediliyor.

GEVREK: TRANSFERLER SÜRECEK

Yeni sezonda güçlü bir kadro kurmak için görüşmeler yaptıklarını ifade eden Başkan Adil Gevrek "transfer görüşmelerimiz sürüyor, anlaştığüımız ve gelmesini beklediğimiz futbolcular var. İmza aşamasına geldiğinde açıklayacağız" dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.