ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Casa Şehitliği'nde Tabela Yenilendi

Malatya'nın Akçadağ ilçesi'nde bulunan ve yayınımız üzerine gündeme gelen 'Casa Şehitliği'nde Büyükşehir Belediyesi tarafından kapsamlı bir çevre düzenlemesi yapılıyor. 

20 Haziran 2021 06:08
Casa Şehitliği'nde Tabela Yenilendi

Akçadağ ilçesine bağlı Eğin Mahallesi'nde bulunan ve bir süredir bakımsız bırakılarak ağaçları kurutulan 'Casa Şehitliği'nde Malatya Büyükşehir Belediyesi'nce çevre düzenleme çalışmalarına başlandı. Kuruyan ağaçları kesen ekipler, yerine yeni ağaçları dikmeye başladı. Tabelalar yenilenirken ağaçlardaki künyelerde yerlerden alınarak yeniden ağaçlara takıldı. Bu arada kuruyan yerlerde sulanarak yeniden ağaçlandırılıyor. Casa Şehitlik anıt girişine ise yeni bir tabela yapılarak asıldı. Deforma olan şehit isimlerini de yenilendi. Bu arada Şehitlik içerisinde de Beleidye ekipleri tarafından kapsamlı bir çevre düzenleme işine de başlandı. Çalışmaların halen devam ettiği öğrenildi.

 

 

 
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.