ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Başkan Gevrek, Mali Genel Kurulda Konuşacak

Yeni Malatyaspor'un Mali genel kurulu bir hafta sonraya ertelenirken Kulüp Başkanı Adil Gevrek 12 Haziran Cumartesi günü çoğunluk aranmaksızın yapılacak Mali Genel Kurulda konuşma kararı aldı.  

05 Haziran 2021 18:46
Başkan Gevrek, Mali Genel Kurulda Konuşacak

İstanbul'da yapılan ve Yeni Malatyaspor'a destek ve kaynak nulunması konusunda yapılan toplantıda kulübün Mali durumu, gelecek sezon hazırlıkları konusunda bilgi verildi. Zaman zaman tartışmalarında yaşandığı toplantıda Yeni Malatyaspor'a destek olunması kararı çıkarken, şeffaflık ve tesisleşme konularında çeşitli uyarılarda bulunuldu. Kulüp Başkanı Adil Gevrek, pandemi ve döviz kurunun yüksekliği konusunda her kulüpde olduğu kadar Yeni Malatyaspor'da da sıkıntılar yaşadıklarını belirterek, her türlü ayak oyununa rağmen takımın ligde kaldığını ve iyi durumda olduklarını söyledi. Yapılan tavsiyelere uyacaklarını ama suçlamaları asla kabul etmeyeceklerini kaydeden Gevrek, Yeni Malatyaspor'un başarısı için çaba sarf ettiklerini söyledi.

Yeni Malatyaspor'un son durumu ve yaşadıkları olayları 12 Haziran'da yapılacak mali genel kurulda genel kurul üyelerine sunacaklarını kaydeden Başkan Gevrek "Mali Genel kurulda her şeyi açıklayarak, üyelerimize hesap vereceğiz. Yaşadıklarımızı da burada konuşacağım. Şimdi Yeni Malatyaspor için gerekli ve zorunlu işleri yerine getirmek için çalışıyoruz. Ön protokol yaptığımız futbolcular var, görüştüğümüz futbolcular var. İyi bir kadro kurma konusunda çalışıyoruz" diye konuştu.

MALİ GENEL KURUL ERTELENDİ

Öte yandan Yeni Malatyaspor'un Nurettin Soykan Tesisleri Altyapı Toplantı Salonunda gerçekleştirilmesi planlanan 2020-2021 yılı yıllık Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı yeterli çoğunluğun sağlanamaması sebebiyle ertelendi. Mali kongre, 12 Haziran Cumartesi günü saat 10.00’da çoğunluk aranmaksızın Battalgazi Belediyesi Konferans Salonunda yapılacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.