ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Başkan Gevrek: Önce Birlik Olmalıyız

Yeni Malayaspor Başkanı Adil Gevrek, İstanbul’da Malatyalı kuruluşları ve kanaat önderlerini ziyaret ederek güçlü ve Süper Ligde kalıcı Yeni Malatyaspor için kolları sıvadı. Başkan Gevrek “önce bir ve beraber olmalıyız, ondan sonra güçlü Yeni Malatyaspor için gerekenler zaten yapılır” dedi. 

24 Mayıs 2021 12:28
Başkan Gevrek: Önce Birlik Olmalıyız

Yeni Malatyaspor’un geçen sezon başında yaşadığı sıkıntıları yeniden yaşamaması için tüm Malatyalıların bir ve beraber olması gerektiğini belirten Başkan Adil Gevrek Yenimalatya’ya özel açıklamalarda bulundu. Başkan Gevrek  “12 Haziran’da mali kongremizi yapacağız. Görevde bulunduğumuz dönemin hesaplarını görüşeceğiz, yeni dönemin bütçesini belirleyeceğiz. Bunun için gerekli hazırlıkları yapıyoruz. Ancak önemli olan Yeni Malatyaspor camiası olarak bütünleşmektir, bir araya gelmektir. Yeni Malatyaspor’un süper ligde kalıcı olması için birlik şarttır. Geçen sezon başında yapılanların olmamasını istiyoruz. Tüm olumsuzluklara rağmen bu takım ligde kaldı” diye konuştu.

Geçen sezon başında sponsorluk anlaşmaları engellenen, kulübün gelirsiz kalması için yapılan çalışmalar nedeniyle zor durumda bırakılmak istenen  ve bazı çıkar çevrelerince istifaya Yeni Malatyaspor Yönetimi tüm engellemelere rağmen bir sezonu geride bıraktı. Süper ligde kalan Yeni Malatyaspor’da bunun kalıcı olması içinde Başkan Adil Gevrek İstanbul’da bulunan iş adamları ve Malatyalı dernek ve vakıfları ziyaret etmeye başladı.

Yeni Malatyaspor’un transfer haberlerinden önce birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu ifade eden Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek “transferler yapılır, kadro da kurulur. Ancak önemli olan Yeni Malatyaspor camiasının bir ve beraber olmasıdır. Geçen yıl yaşadıklarımıza sizler şahitsiniz. Bunlar olmasın, hesap mı istiyorsunuz, Haziran’da Mali kongremiz yapılacak, orada hesabı veririz. Geleceği planlayabiliriz. Ama birlik olmak zorundayız, ben tüm kuruluşları ziyaret etmeye çalışıyorum. İşadamlarımıza, kanaat önderlerimize ulaşarak onlarla görüşüyorum, Yeni Malatyaspor markasını güçlü kılmak adına ziyaretlere devam edeceğim. Malatya’da da ziyaretlerde bulunacağız. Bu şehir sahip çıktığında, birlik olduğunda yapılamayacak iş yoktur” diye konuştu.

“YENİ MALATYASPOR’DA HER ŞEYİ KONUŞABİLİRİZ”

Yeni Malatyaspor’un geleceği konusunda her türlü görüş ve öneriye açık olduklarını da ifade eden Başkan Gevrek “bir araya gelince her şeyi konuşabiliriz, Yönetim konusunu da konuşabiliriz, bütçeyi de, yapılanları da yapılmayanları da konuşmalıyız. Eleştiri elbette olacak, ama iftira atmakla bir yere varılamaz. Bizimde eksikliklerimiz olmuştur, yanlışlarımız vardır ama çok güzel işlerde yaptığımıza inanıyoruz. Bakınız tüm alehte davranışlara rağmen bu takım ligde kalmayı başarmıştır. Bundan sonra yaşadıklarımızı bir daha yaşamak istemiyoruz. Yeni Malatyaspor’un geleceği için her türlü kararı alabiliriz. Buna açığız ve netiz. Transfer konusunda çalışmalarımız var, görüşmeler yapıyoruz. Teknik direktörümüzle sözleşme imzaladık. Futbolcularımıza talip olan kulüpler var, bizimde izlediğimiz futbolcular var. Tüm bunlar olağan şeyler, bunlar kongre öncesinde elbette yapılacak işlerdir. Çok güzel işler daha yapılacaktır. O nedenle öncelikle biraya gelmemiz gerekmektedir. Malatya’nın tüm kurum ve kuruluşlarını Yeni Malatyaspor’un yanında görmek istiyoruz. Her kes elini taşın altına koymalıdır” ifadelerini kullandı.

Haber:Ümit Güntürk-Yeni Malatya Gazetesi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.