ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Malatyaspor Taraftarlar Derneği Kan Bağışında Bulundu

Malatyaspor Taraftarlar Derneği (Derebeyleri) kan stokları azalan Kızılay Malatya Şubesine kan bağışında bulundu. 

20 Mayıs 2021 22:08
Malatyaspor Taraftarlar Derneği Kan Bağışında Bulundu

Malatyaspor Taraftarlar Derneğinde kan bağışlarını almaya başlayan Kızılay görevlileri, vatandaşları kan bağışında bulunmaya davet ettiler.  Malatyaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ender Kaya "tüm taraftarları kan vernmeye davet ederek "Derebeyleri olarak kan bağışında bulunduk, bulunmaya da devam edeceğiz" dedi. 

Taraftarlarımızı sosyal sorumluluk bilinci yerleştirmek için uğraşlarıyoruz diyerek sözlerine başlayan Dernek Başkanı Ender Kaya; "2020 ve 2021 yılları içerisinde pandemi kurallarına riayet ederek sosyal sorumluluk projelerimize ara vermeden devam ediyoruz. Derebeyleri olarak bizlerin amacı tüm gençlerimizi vatanına milletine yararlı birer iyi bireyler olmasını sağlamaktır. Bu yıl ikinci kez Kızılay Malatya şubesi ile birlikte organize ettiğimiz bu projemize destek olan tüm Malatyasporlulara ve derneğimizin üyelerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kızılay Malatya Şube Başkanı Bayram Soylu, pandemi nedeniyle kan bağışlarının azaldığını ifade ederek tüm vatandaşları kan bağışına davet etti. Soylu, Malatyaspor Y-Taraftarlar Derneğinin yaptığı bağışın çok anlamlı olduğunu da vurgularak diğer kurumlardan da bağış almak istediklerini söyledi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.