ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Malatya'da 6 Cep Telefonu Hırsızı Yakalandı

Malatya’da 3 Güveni Kötüye kullanma, 2 Açıktan Hırsızlık ve 1 gasp olayını gerçekleştiren R.D. adlı şüpheli Soykan Meydanında yakalandı. 

15 Mayıs 2021 11:33
Malatya'da 6 Cep Telefonu Hırsızı Yakalandı

Malatya Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, İnönü Caddesinde bir Otobüs Durağında Meydana gelen cep telefonu hırsızlığı, Büyük Mustafapaşa Mahallesinde bir işyerinden güveni kötüye kullanmak suretiyle cep telefonu hırsızlığı, Cezmi Kartay caddesinde bir işyerinden güveni kötüye kullanmak suretiyle cep telefonu hırsızlığı, Halep Caddesinde bir işyerinde meydana gelen cep telefonunu hırsızlığı, Nuriye Mahallesinde bir işyerinde cep telefonunun gasp edilmesi, Turgut Temelli Caddesinde bir işyerinde Güveni Kötüye kullanma suretiyle cep telefonu hırsızlığı olayı olmak üzere Malatya’da 3 Güveni Kötüye kullanma, 2 Açıktan Hırsızlık ve 1 gasp olayını gerçekleştiren şüphelinin R.D.adlı sabıkalı şahıs olduğu tespit edildi.

Şüpheli arife günü Soykan Parkı civarında yakalandı. Ayrıca şahsın Osmaniye ilinden benzer olaylardan 4 dosyadan firar olduğu tespit edilirken, şahıs adli mercilerce tutuklandı.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.