ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeni Malatyaspor’da Hafez Transferin Gözdesi

Yeni Malatyaspor’un sol beki Karim Hafez daha şimdiden transferin gözdesi oldu. 

10 Mayıs 2021 12:10
Yeni Malatyaspor’da  Hafez  Transferin Gözdesi

Yeni Malatyaspor ile 2023 Yılına kadar sözleşmesi olan Karim Hafez’e Ocak ayında ara transferde İspanyol kulübü  1 milyon Euro önermiş, Kulüp yönetimi bunu reddetmişti.  Devre arasında transferin son günü İspanya'nın Granada takımından teklif aldığını doğrulayan Mısırlı sol bek Hafez, "2023 yılına kadar kulübüm ile sözleşmem var. İspanyol kulübü bonservis bedeli olarak 1 milyon euro önerdi. Malatyaspor bırakmadı. Sezon sonu İspanya'ya gidebilirim. Sezon başında Fransa'dan da iki kulüpten teklif almıştım." dedi.

Sezon sonunda hedefinde İspanya'ya gitmek olduğunu anlatan Karim Hafez, "burada kalırsam 4 büyük takımdan birinden teklif gelmesi halinde kalırım. Granada ya da Nantes'den gelen teklifleri değerlendireceğim. Türkiye'den büyük takımlar olmazsa İspanya'da devam ederim.." diye konuştu.

Son haftalardaki performansı ile göz dolduran Karim Hafez’ 3 büyük kulüpten de teklifler geldiği yolunda haberler basında yer alıyor.  Türkiye de oynayan en iyi solbeklar arasında yer alan Karim Hafez’in satışından önemli bir gelir bekleniyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.