ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Kapanma Günlerine Polis Görev Başında

Tam kapanma günlerinin başladığı Malatya’da Emniyet Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu satanlara göz açtırmazken, kumar oynayan şahısları da suçüstü yakalayıp, hırsızlık olaylarını da aydınlattı.  

01 Mayıs 2021 14:16
Kapanma Günlerine Polis Görev Başında

Meydana gelen olaylar şöyle:

UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ

Asayiş şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda; 58 adet uyuşturucu hap, 56,04 gr esrar, 14 gr Kannabinoid ayrıca 6,14 gr Metamfetamin, 2 adet tabanca, 1 adet Av Tüfeği, 15 adet fişek ele geçirilerek şüpheli şahıslar gözaltına alındı.

KUMAR OYNAYANLARA BASKIN

Akpınar Mahallesinde faaliyet gösteren bir kıraathanede kumar oynayan  4 şahsa 5326 SKM/34. maddesine istinaden idari para cezası uygulanıp, ayrıca kumar parası olan 280 TL para geçici olarak muhafaza altına alındı. İşletmeci şahıs hakkında Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlamak suçundan adli işlem yapıldı.

MOTOSİKLET HIRSIZLIĞI

Hacı Abdi Mahallesi Zapçıoğlu Caddesinde müşteki Y.A. isimli şahsa ait Faili Meçhul motosikletin çalınması olayı ile ilgili yapılan çalışmalarda olayın şüphelisinin A.D. olduğu tespit edilmiş ve şüpheli yakalanarak soruşturmaya başlandı.

CEP TELEFONU ÇALDI

Müşteki H.K. isimli şahıs İnternet üzerinden ikinci el sitesinden 3.100 TL değerinde cep telefonunu pazarlığı yaptığı esnada şüpheli apartmana girip para getireceğini beyan edip apartmanın arka çıkış kapısından kaçtı. Yakalanan O.A. adlı şahıs mahkemece tutuklandı.

ALKOLLÜ SÜRÜCÜYE CEZA

Nakkaş Sokakata durdurulan bir aracın sürücüsü H.P.’nin alkollü ve Ehliyetsiz olduğu anlaşılması üzerine, şahsa trafik cezası uygulanmak istendiği esnada görevlilere direnmesi üzerine ayrıca adli işlem yapılarak tahkikata başlandı.

ARACA ATEŞ ETTİ

Müşteki M.Ö. Aslanbey Mahallesinde ikameti önünde bulunan aracının arka camının ve sağ ön camının ateşli silah kullanımı sonucu ızrar oluştuğunu gördüğünü, kimse ile bir husumetinin olmadığını kimseden şüphelenmediğini beyan etmiş olay yerinde 1 adet 9 mm kovan bulunmuştur. Faili Meçhul konu ile ilgili yapılan çalışma sonucu şüpheli şahıs yakalanmış mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

ALACAK KAVGASI

Seyran Mahallesinde Müşteki M.D. ve E.K. ile şüpheli M.T. İle arasında alacak verecek yüzünden tartışma çıktı. Müştekilerin beyanına göre şüpheli M.T. ve H.G. müştekilere silah dayayarak 3.800 TL paralarını gasp etti. Yapılan çalışmalarda şüpheli M.T. ve H.G. yakalanmış ve adli kontrol şartı ile serbest bırakıldılar. Kışla Caddesinde karşılaşan müşteki Y.A ile Şüpheli S.R.E. alacak verecek meselesi yüzünden tartışması sonucunda sol dizinden bıçakla yaralandı.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.