ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Güder: Esnafımızı ön planda tutuyoruz

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Hizmetlerimizde esnafımızı ön planda tutuyoruz. Esnafımızın daha iyi iş yapabilmesi, ticaretini geliştirebilmesi için bize düşen vazife ne ise sizlerle her zaman paylaşmaya ve gereken çalışmayı da yapmaya hazırız” dedi.  

22 Nisan 2021 11:43
Güder: Esnafımızı ön planda tutuyoruz

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ile birlikte Yeni Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret ederek, ‘Hayırlı işler’ temennisinde bulundu. Sanayi esnaflarının sorunları, istek ve önerilerini yerinde dinleyen Başkan Güder, belediye olarak yapılabilecekleri tüm çalışmaları anında gerçekleştirdiklerini belirtti. ‘Hizmetlerimizde esnafımızı ön planda tutuyoruz’ diyen Başkan Güder, Battalgazi Belediyesi’nin her zaman esnafın yanında olduğunu ve esnafın kalkınması amacıyla yapılabilecek her türlü çalışmayı desteklediklerini söyledi.

SANAYİ ESNAFINDAN BAŞKAN GÜDER’E TEŞEKKÜR

Ziyaretinden dolayı Başkan Güder’e teşekkürlerini ileten Esnaf Cengiz Aydoğmuş, “Başkanımız Osman Güder, her zamanki gibi yine sahada ve bizim yanımızda. Bizim halimizi hatırımızı ve varsa sıkıntımızı soruyor. Bizimle ilgileniyor. Allah bu mübarek ramazan ayında kendisinden ve ekibinden razı olsun. Yalnız bırakmıyor bizleri hiç bir zaman. Bu güzel ziyaretlerinden dolayı başkanımıza teşekkür ediyoruz” derken,  esnaf Cafer Avcı ise, “Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Kendisi her daim bizim yanımızda. Sadece seçimden seçime gördüğümüz değil, her zaman gördüğümüz bir başkan kendisi. Allah işini gücünü rast getirsin” şeklinde konuştu.

Başkan Güder’in esnafı hiçbir zaman yalnız bırakmadığının altını çizen Esnaf Oktay Tankız, “Battalgazi Belediye Başkanımız sağ olsun bizleri ziyarete geldi. Başkanımız sürekli bizim yanımızda. Ne sıkıntımız olursa olsun, rahatlıkça kendisine ifade ediyoruz. O bizim başkanımız değil, ağabeyimiz. Allah kendisinden razı olsun. Yolu açık olsun” derken, bir başka esnaf Ali Ekber Korkmaz ise, “Başkanımızın sürekli esnafın yanında olması bizleri mutlu ediyor. Biz esnaflar olarak çok şey istemiyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.