ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeni Malatyaspor, Kasımpaşa'ya Bileniyor

Yeni Malatyaspor Pazartesi günü karşılaşacağı Kasımpaşa maçı hazırlıklarını Malatya'da sürdürüyor. 

10 Nisan 2021 12:29
Yeni Malatyaspor, Kasımpaşa'ya Bileniyor

Teknik Direktör İrfan Buz yönetiminde hazırlıklarını Nurettin Soykan tesislerinde sürdüren Yeni Malatyaspor, Fenerbahçe karşısında alınan bir puanın sevincini yaşarken oynadığı futbolla da ümit verdi. Pazartesi günü Kasımpaşa karşısında zorlu bir maç oynayacaklarını kaydeden İrfan Buz "kazanmamız gerek bir maç olacak. Marolmen toparlandık, iyi mücadele ettik ve çok önemli bir puan aldık. Şimdi Kasımpaşa maçını da kazanarak iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz. Hasta ve sakat futbolcularımız var. Onlarında katılımını bekliyoruz" dedi. 

Yeni Malatyaspor'un güçlü bir kadroya sahip olduğunu da kaydeden Buz, gelecek haftalarda daha iyi duruma geleceklerini söyledi. 

Süper Lig'in 34. haftasında 12 Nisan Pazartesi günü saat 16.00'da oynayacak Kasımpaşa-Yeni Malatyaspor  karşılaşmasını Bahattin Şimşek yönetecek.

    

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.