ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Cezmi Kartay Cinayetinde 7 Kişi Tutuklandı

Malatya’nın cezmi kartay caddesinde bir kişinin öldürülmesine neden olan 4 kişiden sonra 3 kişi daha yakalandı. Cinayetle ilgili tutuklu sayısı 7’ye yükseldi. 

22 Mart 2021 05:37
Cezmi Kartay Cinayetinde 7 Kişi Tutuklandı

Malatya emniyet müdürlüğünden yapılan açıklamada 17 mart 2021 günü saat 23.15 sıralarında cezmi kartay caddesinde meydana gelen ateşli silah ile kasten öldürme ve yaralama olayında 4 şahıs olay gecesi yakalanarak, çıkartılmış oldukları adli mercilerce tutuklandı. Polis aynı olayın firari şüphelilerinden olan m.e., a.b. Ve y.s.i. İsimli şahıslar suç aleti 2 adet tabanca, 16 adet fişek  ve 1 adet pompalı tüfek ile birlikte yakaladı. Adli mercilere sevk edilen 3 kişi de tutuklandı. Olayla ilgili tutuklu şahıs sayısı 7 oldu.

Diğer olaylar…

Kombi hırsızları yakalandı

Salköprü mahallesinde depremde zarar gören ve tadilat aşamasında olan bir binadan 6 adet kombi, 5 adet elektrik saati, miktarı belli olmayan kalorifer peteği, 6 adet su saatinin çalınması olayı ile ilgili faili meçhul şüpheliler a.k. Ve y.g. İsimli şahıslar olduğu tespit edildi. Şahıslar çalınan malzemelerden 2 adet kombi ile yakalanırken, ele geçirilen kombiler sahibine teslim edildi. Yakalanan şüpheliler adli mercilerce tutuklandı.

Kumarcılara baskın

Halfettin mahallesinde bir işyerinde kumar oynayan 4 şahsa 5326 skm/34. Maddesine istinaden idari para cezası uygulandı. Ayrıca kumar parası olan 1.150 tl para geçici olarak muhafaza altına alınırken, işletmeci a.p. İsimli şahıs hakkında kumar oynanması için yer ve imkân sağlamak suçundan adli işlem yapıldı.

Uyuştururcu ile yakalandı

Zaviye Mahallesinde dur ikanıza uymayarak kaçmış, kovalamaca sonucu yakalanmış, araçta bulunan iki şahsın kaçış esnasında atmış olduğu bir paket  içerisinde 4,39 gr Metamfetamin  ve 1,49 gr kubar esrar ele geçirildi.  Ayrıca Y.G. isimli şahsın Malatya Asliye Ceza İlamat masasınca ruhsatsız ateşli silahlarla mermilerin satın alma veya bulundurma veya taşıma suçundan arandığı anlaşılmış, dur ikazına uymayan araçla ilgili olarak trafik yönünde 6.024 TL ceza uygulanmış olup konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanıldı.

SİLAHLA ELE GEÇİRİLDİLER

Selçuklu Mahallesinde bir şahıstan 1 adet ruhsatsız tabanca ve 35 adet mermi ile birlikte ele geçirilirken, Yeşilkaynak Mahallesinde bir araç içerisinde 2 adet otomatik tüfek alınmış ele geçirildi. Yeşiltepe Galericiler Sitesi Civarında bir araçta 1 adet pompalı tüfek ele geçirildi. İnönü Mahallesinde bir araçtan 1 adet pompalı tüfek bulundu. Cemal Gürsel Mahallesinde bir araç içerisinden 2 gr metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.