ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Malatya'ya 'Özel Hareket Merkezi' Üssü Oluyor

Malatya'ya 3 bin 500 Özel Harekatçının görev yapacağı 'Özel Harekat Merkezi' Üssü kuruluyor. 

21 Mart 2021 02:31
Malatya'ya 'Özel Hareket Merkezi' Üssü Oluyor

Malatya'ya bağlı Battalgazi ilçesine bağlı Bulgurlu mahallesi yakınlarına kurulacak Özel Harekat Merkezi' Üssü kurulacak. 3 bin 500 Özel Harekatçının görev yapacağı ve eğitim alacağı Merkezin kurulması için ihaleler başladı. 2 Yıl içerisinde bi,naların yapımı tamamlanacak. Malatya Büyükşehir Bele3idye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya'da eskiden Şoför okulunun olduğunu ve binlerce şoför adayının burada eğitim aldığını belirterek "Ama şimdi şoför okullarına ve Alaylarına gerek kalmadı. Ama bunun yerine şimdi Özel Harekat Merkezini Malatya’ya getirdik ve Büyükşehir Belediyesi olarak Bulgur'lu mahallesindeki alana 80 milyon harcama yaparak ihtiyaç duyulan poligonların yapımını gerçekleştirdik ve 3 bin 500 kişinin eğitim göreceği bir merkez olacak" dedi.

Malatya Eski Emniyet Müdürü Ömer Urhal döneminde sık sık gündeme gelen Özel Harekat Merkezi kurulduğunda yüksek maaşlı 3 bin 500 özel harekatçı Malatya'da görev yaparak il ekonomisine önemli katkı sunacak. Bu nedenle Özel Harekat Merkezi binalarının yapımı ve donanımı içinde mi,lyonlarca lira harcanacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.