ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Malatya'da Polis Suçlulara Göz Açtırmıyor

Malatya Emniyet Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu satan torbacılara yönelik operasyonlarını sürdürürken, suç işleyenlere de göz açtırmıyor. Motosiklet çalan şahıslarda yakalandı. 

14 Mart 2021 15:05
Malatya'da Polis Suçlulara Göz Açtırmıyor

Malatya Emniyet Müdürlüğünden verilen bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda; 2 adet tabanca,  4 adet tüfek, 5 adet fişek, 90,84 gr metamfetamin,  4.22 gr sentetik kannobinoid, 4 gr esrar,  286 adet Uyuşturucu Hap ele geçirilerek torbacılar gözaltına alındı.

ÇALINTI MOTOSİKLET

İzzetiye Mahallesinde yapılan çalışmalarda şüphe üzerine durdurulan B.Ö. isimli şahıs ve kullanmış olduğu plakasız Motosiklet kontrol edilmiş, bahse konu motosikletin plaka sorgulamasında Sanayi Polis Merkezi Amirliğince çalıntı olarak arandığının anlaşılması üzerine, gerekli soruşturmaya başlandı. Aslantepe caddesimde çalındığı ihbar edilen bir motosiklet Büyük Hüseyin Bey Mahallesi Azizler Sokak üzerinde bulunmuş ve B.Ö. İsimli şahıs hakkında gerekli işleme başlandı.

TEHDİT EDİP BIÇAKLA YARALADILAR

Müşteki S.K. isimli şahıs yaya olarak ikametine giderken plakasını hatırlamadığı bir aracın yanında durduğu öncesinden tanıdığı S.U. isimli şahısın kendisini çay içmek bahanesi ile aracına davet ettiği ve müştekinin araca bindiği araç içerisinde iki şahısın olduğu ve bu şahıslar ile birlikte Özsan sanayi sitesine gittiler. Burada şüpheli şahısın abisi M.U. Bir konu nedeniyle tutuklandığı müşteki S.K.'nin aracılık yaparak bu şikayetten vazgeçilmesini talep etmiş müşteki kabul etmeyince şüpheli şahıslarca müşteki şahısı zorla alıkoyarak bacağından bıçaklamış şahısı darp edip silah ile tehdit ettiler. Harekete geçen polis, yapmış olduğu kapsamlı çalışmalarda 5 şüpheli şahıs ve olayda kullanılan otomatik tüfek ile birlikte yakalayarak gözaltına aldı.

KUMAR OYNAYANLARA BASKIN

Dabakhane Mahallesinde bir işyerinde kumar oynayan 4 şahsa 5326 SKM/34. maddesine istinaden idari para cezası uygulanmış, ayrıca kumar parası olan 120 TL para geçici olarak muhafaza altına alınarak, İşletmeci  S.Y. isimli şahıs hakkında Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlamak suçundan adli işlem yapıldı. Ayrıca işyerinin mühürlenmesi için işlemlere başlandı.

DUR İHTARINA UYMADI

Beydağı Yeşilay Sokakta Dur ikazına uymayarak kaçan şüpheli  plakasız motosiklet kovalamaca neticesinde yakalanmış, şase numarasından yapılan sorguda hurdaya ayrılmış trafikten çekili olduğu, ayrıca sürücünün ehliyeti olmadığı anlaşılmış toplamda 5.710 TL trafik cezası uygulanarak, motosiklet otoparka çekildi.

  

     

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.