ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeni Malatyaspor'da Yüzler Gülüyor

Yeni Malatyaspor da göreve başlayan Teknik Direktör İrfan Buz yönetiminde hazırlanırken Karim Hafez'in doğum günü kutlamasında yüzler gülmeye başladı.  

12 Mart 2021 19:38
Yeni Malatyaspor'da Yüzler Gülüyor

Teknik direktör İrfan Buz takımda yerc alan futbolcularla görüşmesinin ardından Gaziantepspor maçı hazırlıkları başladı. Çalışmalarını sürdüren Yeni Malatyaspor'un sol beki Karim Hafez'in doğum günü antrenman öncesinde kutlandı. Futbolcular ve Teknik Direktör İrfan Buz, Karim Hafez'in doğum gününü kutladılar. Yüzlerin gülmeye başladı Yeni Malatyaspor'da hazırlıklarda tam gaz devam ediyor.
Teknik direktör İrfan Buz yönetiminde çalışan futbolcular, Isınma, güç ve dayanıklılık çalışmalarının ardından çift kale maç ile antrenmana son verdiler.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.