ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Jandarmadan Hasırcılar Ortaokulu’na Ziyaret

Malatya Jandarma Komutanlığı Ekipleri İstiklal Marşının Kabulü’nün 100. Yıl dönümü dolayısıyla Battalgazi Hasırcılar Ortaokulunu ziyaret etti. 

12 Mart 2021 07:39
Jandarmadan Hasırcılar Ortaokulu’na Ziyaret

Malatya Jandarma Alay Komutanlığından yapılan açıklamada, "İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği tarafından İstiklal Marşının Kabulü’nün 100. Yılı olması sebebiyle Battalgazi İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde bulunan Hasırcılar Ortaokulu ziyaret edilmiştir. Ziyaret esnasında okuldaki anma programına dahil olan Jandarma ekipleri çocuklara günün anlam ve önemini anlatmışlardır.Daha sonra çocuklara Türk bayrağı ve Jandarma Çocuk Dergisi hediye eden ekipler çocuklar ile birlikte İstiklal Marşını okumuşlardır" denildi. 

 

  

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.