ALTIN
 2.504,53
DOLAR
 32,2053
STERLİN
41,0337
EURO
 35,1156

GENÇLER SATRANÇ İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMASI YAPILDI

Türkiye Gençler Satranç Şampiyonasının Malatya il ayağı olan Malatya Gençler Satranç İl Birinciliği Yarışması tamamlandı.  

16 Şubat 2020 17:50
 GENÇLER SATRANÇ İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMASI YAPILDI

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Çok Amaçlı Spor Salonunda yapılan yarışma 2 gün sürdü. Yarışma Pazar günü yapılan ödül töreni ile sona erdi. Ödül törenine Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen, Malatyaspor'un eski başkanlarından ve sporcularından Vedat Erdoğan, Türkiye'nin önde gelen iş insanlarından Talat Kılıç, Satranç İl Temsilcisi Cemal Gürsel Toy, sporcular ve hakemler katıldılar. Malatya Gençler Satranç İl Birincisi Ali Efe Okutkan madalyasını Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen'in elinden, ikinci Tarık Emre Tay madalyasını Vedat Erdoğan'dan, üçüncü Arda Çapraz madalyasını Talat Kılıç'tan aldılar. Ömer Dağdelen yaptığı konuşmada sporcuları tebrik ederek Türkiye Şampiyonasına katılacak sporcularımıza başarılar diledi. Vedat Erdoğan ve Talat Kılıç da sporcuları tebrik ettiler.

Santranç İl Birincisi Ali Fef Okutan- Ömer Dağdelen

Santranç İl İkincisi Tarık Emre Tay-Vedat Erdoğan

Santranç İl Üçüncüsü Arda Çapraz-Talat Kılıç

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.