ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Galatasaray :1 Yeni Malatyaspor :0

Süper Lig’in 22. hafta mücadelesinde Galatasaray, sahasında ağırladığı Yeni Malatyaspor karşısında zorlanırken, karşılaşmayı Adem Büyük’ün penaltı golüyle 1-0 kazandı. Haftayı da puansız kapatan Yeni Malatyaspor, gelecek haftalarda oynayacağı karşılaşmaları kazanmak zorunda. 

16 Şubat 2020 10:37
               Galatasaray :1 Yeni Malatyaspor :0

Stat: Türk Telekom
Hakemler: Alper Ulusoy, Ali Saygın Ögel, İsmail Şencan

Galatasaray: Muslera, Şener (Linnes dk. 46), Marcao, Donk, Ömer Bayram, Seri, Lemina (Ahmet Çalık dk. 90 ?), Feghouli, Emre Akbaba, Onyekuru, Adem Büyük (Falcao dk. 81 ?)
 

Yeni Malatyaspor: Farnolle, Chebake, Mina, Hadebe, Karim Hafez, Walter (Erkan dk. 90 ?), Robin Yalçın, Gökhan Töre (Kjartansson dk. 46), Acquah (Donald dk. 71), Bifouma, Umut Bulut

Sarı kartlar: Acquah, Gökhan Töre, Robin Yalçın (Yeni Malatyaspor), Feghouli, Marcao (Galatasaray)

Karşılaşmaya hızlı başlayan Yeni Malatyaspor daha maçın başında 17. Saniyede Gökhan Töre kaleciyle karşı karşıya kalmasına rağmen şutunu kaleci son anda kornerle önledi.

43. Dakikada Galatasaray penaltı kazandı. Sağ çaprazdan ceza sahasına giren Emre Akbaba, kaleci Farnolle ile karşı karşıya kaldı. Sarı-kırmızılı futbolcu, Robin Yalçın'ın arkadan müdahalesiyle yerde kalınca hakem Alper Ulusoy penaltı kararı verdi. 45. dakikada penaltıyı kullanan Adem Büyük, meşin yuvarlağı kaleci Farnolle'ün sağından ağlarla buluşturdu: 1-0. İlk yarı bu sonuçla kapandı.

Yeni Malatyaspor ikinci, yarıya da hızlı başladı. 59. Dakikada Bifuma'nın düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı hakem vermesine rağmen VAR ofsayt gerekçesiyle penaltıyı iptal etti. İkinci yarıda etkili olan yine Malatyaspor'du. Bifuma'yı tutmakta zorlanan Galatasaray defansı atakları savuşturdu.

Karşılaşmayı Galatasaray 1-0 kazandı. Yeni Malatyaspor oynadığı futbolla göz doldururken, alt sıralardaki yükselişler nedeniyle önümüzdeki haflarda oynayacağı maçları kazanmak zorunda.

FUAT YILMAZ: SADECE ADALET İSTİYORUZ

Ankara Malatyasporlular Derneği Başkanı Fuat Yılmaz VAR Hakemlerine tepki göstererek "Alper ULUSOY un talimat aldığı belli ona sözüm yok ... Ya VAR ın başındaki Tugay KAAN NUMANOĞLU sana ne demeli oysaki sen Malatya doğumlusun kursağından bu memleketin parası geçti .. Baban ONURLU bir insan Malatya nın en sevdiği bir futbolcu idi .... Zormuydu O penaltı pozisyonunda Hakemi izlemeye davet etmek ...Biz ne LEVENT NUMANOĞLU nun oğlu Tugay KAAN'dan ne de Feyzullah ın Oğlu Zorbey den MEDET UMUYORUZ... SADECE ADALET İSTİYORUZ ADALET" diye açıklama yaptı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.