ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Malatya’da Silahlı Suç Örgütü Çökertildi

Malatya Emniyet Müdürlüğü, silahlı suç örgütü kurarak haksız kazanç elde eden bir organize suç örgütünün çökertildiğini ve 16 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.  

01 Mart 2021 19:22
Malatya’da Silahlı Suç Örgütü Çökertildi

Malatya Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada “İlimizde var olan huzur ve sükûn ortamını bozan, silahlı suç örgütü kurarak haksız kazanç elde ettikleri tespit edilen “organize suç örgütüne” yönelik 5 ay süren çalışmalar neticesinde; 16 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştır. Yapılan aramalarda 21 adet tabanca, 14 adet pompalı tüfek, 694 adet mermi, 44 adet kartuş, 2 adet kesici alet ele geçirilmiştir” denildi.

Emniyet Müdürlüğü açıklamasında, ayrıca işyeri, araç, ikamet kurşunlama, silahla kasten yaralama, kesici aletle kasten yaralama, yağma suçlarının bulunduğu 14 faili meçhul olayın da aydınlatıldığı belirtilerek suç örgütüne yönelik soruşturmanın sürdüğünü belirtildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.