ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Sokak Kısıtlamasında Kafe de alkol alan 29 kişi Yakalandı

Malatya Emniyet Müdürlüğü ekipleri pandemi nedeniyle hafta sonunda uygulanan sokak kısıtlamasında 29 kişiyi bir kafe de alkol alan 29 kişiyi yakaladı.  

28 Şubat 2021 14:44
Sokak Kısıtlamasında Kafe de alkol alan 29 kişi Yakalandı

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Bir kafede yapılan denetimde; 29 şahısa alkol sunumu yapıldığı, ayrıca kapalı alanda sigara içildiği tespit edildi. İşyeri sahibine ve şahıslara pandemi kurallarına uymamaktan idari yaptırım tutanağı düzenlendi.

Bu arada Cemal Gürsel mahallesinde bir tekel bayiinde kısıtlama saatlerinde alkol satışı yapıldığı görülerek gerekli tutanak tanzim edildi.

ARAMALARDA SİLAH VE UYUŞTURUCU ELEGEÇİRİLDİ

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda; 4 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet kurusıkı, 1 adet tüfek,21 adet fişek, 21,49 gr metamfetamin,32 adet uyuşturucu hap,4.33 gr kubar esrar, 5.70 gr kannobinoid ele geçirildi.

ARAÇ KURŞUNLAYANLAR YAKALANDI

Sarıcıoğlu Mahallesinde H.A. isimli şahsın sevk ve idaresindeki aracın kurşunlaması olayı ile ilgili 2 şahıs yakalanmış, şüpheli M. İ. adli makamlarca  tutuklandı.

MAZGAL HIRSIZLARI.

Malatya Stadyumunda meydana gelen 20 adet yağmur suyu mazgalı hırsızlığı olayının Faili Meçhul şüphelilerden R.A. ve A.B. yakalanDI. Adliyeye sevk edilen iki şahısta adli makamlarca tutuklandı.

TRAFİK KONTROLLERİ

Trafik ekiplerince Yeşilyurt ve Battalgazi ilçelerinde 22 noktada yapılan “*Alternatif Yol Uygulaması” çalışmasında; 544 araç incelenmiş,  961 şahıs incelenmiş, 619 şahsın sorgusu yapılmış, 1 adet ruhsatsız kuru sıkı tabanca ele geçirilmiş, “Resmi belgede sahtecilik” suçundan aranan 1 şahıs yakalanmış, Muayenesiz 1 araca tutanak düzenlenmiş,Yoklama kaçağı 1 şahsa hakkında tutanak tanzim edidi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.