ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Hamzaoğlu’nun Görevden Alınması Bekleniyor

Konyaspor karşısında 2-0 galip iken 10 Dakika da yediği 3 golle sahadan mağlup ayrılan Yeni Malatyaspor’da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun görevden alınması bekleniyor. 

21 Şubat 2021 17:26
Hamzaoğlu’nun Görevden Alınması Bekleniyor

İlk yarıyı 2-0 Galip kapatmasına rağmen ikinci yarıda üstünlüğü tamamen rakibine kaptıran ve yaptığı değişikliklerle de izleyenleri çileden çıkartan Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun maçtan sonra yaptığı açıklamada “Devre arasında hem Acquah’ın hem de Benjamin Tetteh’te sorun vardı. Tetteh’in kasığında, Acquah’ın alt baldırında sorun vardı ama yine de ikinci yarına başlayalım dedik fakat her geçen dakika bir daha tempoları düşmeye başlayınca mecburen değişiklikleri yapmak zorunda kaldık. Yine de 70’inci dakikaya kadar sabrettik, bekledik. Daha sonra yediğimiz ilk gol bana göre kırılma anı oldu. Hem rakibin direncini arttırdı, hem de bizi biraz tedirgin etti. O bocaladığımız dönemde de arka arkaya 2 tane daha yedik ve 3-2 mağlup olduk. Söyleyecek fazla bir şey yok. Talihsiz bir maç oynadık, talihsiz mağlubiyet aldık. Şimdi önümüzde Gençlerbirliği maçı var, ona en iyi şekilde hazırlanacağız. Konyaspor’u tebrik ediyorum” şeklindeki açıklaması taraftarları çileden çıkartı.

Karşılaşmada Kubilay ve Umut’a 90 dakika yer veren ve kendi sahasında topla oynama yüzdesini bile rakip takıma kaptıran, Hamza Hamzaoğlu’nun yenilginin tek sorumlusu olduğunu  belirten taraftarlar Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun hemen görevden alınmasını istediler. Hamzaoğlu ile yola devam etmenin takımın küme düşmeye götüreceğini kaydeden spor çevreleri de Teknik direktör değişikliğinin Yeni Malatyaspor’a yarar getireceğini ifade ettiler.

YÖNETİM GÖREVDEN ALMAK ÜZERE TOPLANACAK

Yeni Malatyaspor Divan Kurulu üyeleriyle bir toplantı yapmaya hazırlanan Kulüp Başkanı Adil Gevrek’e eleştirilerin Hamzaoğlu’nun görevden alınması yönünde olduğu öğrenilirken, Yeni Malatyaspor Yönetim Kurulu da toplanarak Hamza Hamzaoğlu’nun görevine son verilmesi için görüşme yapacağı öğrenildi.

Yeni Malatyaspor camiasında takıma zarar veren teknik adam olarak gösterilen Hamzaoğlu’nun ise istifa etmeyi düşünmediği ve görevine devam etmek istediği belirtiliyor. 

Resim: Ferdi Durdu

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.