ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeni Malatyaspor'da Hamzaoğlu Sonuçtan Memnun

Antalyaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Yeni Malatyaspor'da oynanan oyun memnun etmese de alınan bir puan olumlu karşılandı. 

16 Şubat 2021 18:29
Yeni Malatyaspor'da Hamzaoğlu Sonuçtan Memnun

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, iyi oynayamadıklarını ancak bir puan almayı başardıklarını belirterek "Geri düşmemize rağmen beraberliği yakaladık. Ama rakibe üstünlük sağlayamadık. Her ne kadar biraz daha topa sahip gibi görünmüş olsakta etkili hücumlar geliştiremedik. Daha etkili olmamız lazımdı. Daha sonuca giden bir oyun ortaya koymamız lazım. Bunda başarılı olamadık. Sonuçta deplasmanda oynadığımız bir maç. Antalyaspor iyi bir takım. Tehlikeli oyuncuları var. Buradan aldığımız bir puan en azından bizi önümüzdeki haftaya iyi taşıyacaktır. Planlamamız, alabildiğimiz kadar puan almak. Futbol oynamayı artık biraz daha ikinci plana attık. Artık herkesin herhalde böyle bir hesabı oldu. Oyundan çok artık sonuca odaklı oynamak zorundayız. Şartlar bizi buna itiyor. Sezon sonunda en üst noktaya kadar çıkmaya çalışacağız. Kazanabildiğimiz kadar maç kazanmaya çalışacağız ama kolay olmayacak. Herkes artık kolay kolay teslim olmuyor. Güvenli oyunu sürdüreceğiz" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.