ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeni Malatyaspor Antalya'da Moral Buldu

Pazartesi günü Antalyaspor ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor karşılaşmaya kamp yaparak hazırlanıyor. 

14 Şubat 2021 18:28
Yeni Malatyaspor Antalya'da Moral Buldu

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek ve yöneticilerinde katıldığı Antalya kampında adeta moral bulan Yeni Malatyaspor, Antalyaspor maçına puan ya da puanlar almak için mücadele edecek.  Başkan Adil Gevrek ""devre arasında kamp yapamadan lige başladık. Bu kamp takımımız içinde iyi oldu. Takım Hocamız nezaretinde çalışmalarını sürdürüyor, Pazartesi günü üç puan almak için mücadele edeceğiz" dedi.

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'da kampın son derece yararlı olduğunu ifade ederek "iyi hazırlanıyoruz sakat futbolcularımız aramıza katılmaya başladı. İyi futbol oynayarak iyi bir sonuçla Malatya'ya dönmek istiyoruz" diye konuştu.

Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Coşer Gömüç ve Basın Sözcüsü Hakkı Çelikel antrenmanı bir süre takip etti.

Yeni Malatyaspor, Pazartesi günü saat 19.00'da Antalyaspor ile karşılaşacak. Karşılaşmayı Serkan Tokat yönetecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.