ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Hamzaoğlu: Biz Mücadele Takımıyız

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, takımının bir mücadele takımı olduğunu belirterek alınan bir puandan memnun olduğunu söyledi. 

04 Şubat 2021 13:27
Hamzaoğlu: Biz Mücadele Takımıyız

Karşılaşma sonrasında değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, "Sonuca baktığımızda olumlu değerlendiriyorum. Oyuna baktığımızda da Göztepe oyun anlamında bizden üstün oynadı. Biz her zamanki gibi mücadele ettik. Biz mücadele takımıyız. Belki çok iyi oynayamıyoruz ama her zaman iyi mücadele ederiz.  Öyle bir takımız. Bu oyunla aldığımız bir puan bizim için değerli. Şimdi Trabzonspor maçı hazırlıklarına başlayacağız"  dedi.

KARAMAN: GALİBİYETİ KAÇIRDIK

Göztepe’de Teknik Direktör Ünal Karaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.  Karaman, “Karşılaşmada Galibiyeti kaçıran taraf bizdik. Oyuncularım bizi mutlu edecek bir oyun performansı ortaya koydular. Geldiğimiz andan itibaren futbolcularımız gelişme adına hem zihinsel hem fiziksel olarak iyi durumda. İyi bir Göztepe izlettiler. Bunun yanında eksiklerimiz var. Eksilerimizin üzerine giderek çalışacağız. Futbolun doğrularını yapmaya çalıştık. Rakip ceza sahasında topla buluşan, maçı her şeyi ile yaşayan Göztepe vardı. Maçı üç puanla tamamlayamadık, üzgünüm. Bundan sonraki müsabakalarda hatalardan arınmış, sonucu alan bir takım olacağız” diye konuştu.

STEPHEN MALLAN: İYİ BİR TAKIMA KARŞI OYNADIK

Yeni Malatyaspor’un yeni transferi ve karşılaşmada da bir gol kaydeden Stephen Mallan yaptığı açıklamada  “Zor bir maç olacağını biliyorduk. İyi bir takıma karşı oynadık. İki tane güzel şutumuz gol oldu. Televizyondan Türkiye Süper Lig’ini izliyordum. Benim buraya gelmek gibi bir opsiyonum vardı. Şuan da iyi gidiyor” diye belirtti.

AHMET İLDİZ: BİR PUAN ÇOK ÖNEMLİYDİ

Göztepe karşısında  attığı golle takımını beraberliğe ulaştıran orta saha oyuncusu Ahmed Ildiz ise  “Öncelikle zor bir deplasmandı. Göztepe kolay bir deplasman değil. Buradan 3 puanla da ayrılabilirdik. Son dakikalar pozisyonlarımız vardı. Çim mükemmel, futbol oynamak için her şey iyiydi. Göztepe iyi oynadı. Buradan bir puan almak bizim için çok önemliydi. Gol için de mutluyum” ifadelerini kullandı.

#GÖZvYMS

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.