ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

50 Bin Dolara Aldı, 2.7 Milyon Avro'ya Sattı

Yeni Malatyaspor iki yıl önce Burindiğ'den 50 bin Dolara aldığı Youssouf Ndayishimiy'yi 2 milyon 750 Bin Avro'ya Başakşehir'e sattı. Başakşehirli Azubuike ise istenmesine rağmen Yeni Malatyaspor'a gelmeyi kabul etmedi. 

01 Şubat 2021 19:19
50 Bin Dolara Aldı, 2.7 Milyon Avro'ya Sattı

Yeni Malatyaspor'un yıldızı olan Youssouf Ndayishimiye için Yeni Malatyaspor ve Başanşehir masaya oturdu. İstanbul ekibi Başakşehir, Yeni Malatyaspor’a Youssuf’un transferi için 2,7 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Sarı siyahlı takım, Burundili oyuncunun bir sonraki satışından yüzde 25 pay alacak. Başkan Adil Gevrek, Azubike'yi istedi, Başakşehir kabul etti ancak Azubike Yeni Malatyaspor'a gelmeyi kabul etmedi. 

Başakşehir kulübüyle varılan anlaşmanın ardından Youssouf Ndayishimiye İstanbul'a giderek Başakşehir ile 4.5 yıllık sözleşme imzaladı ve Yeni Malatyaspor'a veda etti. 

Yeni Malatyaspor Transfer ekibi tarafından 2 yıl önce Burundi'den 50 bin dolara transfer edilen Youssouf Ndayishimiye, Yeni Malatyaspor'a kazandıran futbolcular arasına girdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.