ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Hamzaoğlu: Oyuncularımı Kutluyorum

Karagümrük karşısında 10 kişi kalmasına rağmen bir puana razı olan Yeni Malatyaspor sonuçtan memnun. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu "oyuncularımı tebrik ediyorum" dedi.  

29 Ocak 2021 13:36
Hamzaoğlu: Oyuncularımı Kutluyorum

Karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, "Aslında maça iyi başlamadık. Fatih Karagümrük bizden daha iyi topa sahipti. Ama biz zaten mücadele takımıyız. Hızlı hücumlar ile mücadele eden bir takımız. İlk yarıda da böyle bir oyun oldu. Tabi kırmızı karta kadar. Kubilay’ın gördüğü kırmızı kart pozisyon gibi sezon başından beri verilmeyen 10 tane pozisyon çıkarırım. Faul bile verilmeyen pozisyonlar var. Ama nedense bize çok kolay çıkabiliyor bunlar. Özellikle VAR hakemlerinin bu tür pozisyonlarda daha doğru bir karar vermesi gerekir. Bana göre çok kolay bir kırmızı kart. Belki ayağına bir temas var ama bu temasların hepsine kırmızı kart çıkarsa sahada oyuncu bulamayız herhalde. Maça gelince 10 kişiyle 2. yarı ancak bu kadar mücadele edilir. Hele ki bu ağır sahada. Oyuncularımı tebrik ediyorum verdikleri mücadelelerden dolayı. Kendi sahamızda kazansaydık daha iyi olurdu ama 1 puan iyi. Fofana’nın kaçırdığı net pozisyonu vardı. Atsaydı kazanacaktık ama olmadı. Abdulsamed’te iyiydi. Oyuncularımı tekrar kutluyorum." diye konuştu.
 
ATILAY CANEL: 2 PUAN BIRAKTIK

Fatih Karagümrük teknik sorumlusu Atılay Canel, Yeni Malatyaspor karşısında 2 puan bıraktıklarını belirterek "Kar yağışı ve hava şartlarına karşın oyuncularım iyi mücadele ettiler. İlk yarı oyun ortada gibi gözükse bile yine gollük pozisyonları kaçıran bizdik. İkinci yarı rakip 10 kişi kalınca 45 dakika oyunun hakimiyeti bizdeydi. Burada 2 puanı bıraktık diye düşünüyorum. Saha şartları daha farklı olabilirdi. Bana göre 3 tane mutlak gol pozisyonumuz var. Kaleye şut atmada gecikince golleri bulamadık” dedi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.