ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

O Ses Türkiye Yarışmasında finale kaldı

Malatya İnönü Üniversitesi öğrencisi ve Malatya Musiki Cemiyeti solisti Ayşenur Gül "O Ses Türkiye" yarışmasında söylediği Azeri şarkı ile jüriyi etkileyerek yarı finale kaldı.Malatya Musiki Cemiyeti solistleri Ayşenur Gül için Malatyalılardan mesaj desteği istedi. 

13 Şubat 2020 07:17
O Ses Türkiye Yarışmasında finale kaldı

O Ses Türkiye yarışmacısı Ayşenur Gül söylerici Azeri şarkıyla jüriyi büyüledi.  Dört jüri üyesini de döndürmeyi başaran Ayşenur, jüri seçimini “Belki bir ilki yaşayabiliriz diye Seda Sayan demek istiyorum” cümlesini kurdu ve Seda Sayan’ın takımına gitti.

Ayşenur Gül kimdir?

Diyarbakırlı olan ve bir yıldır profesyonel sahne alan Ayşenur Gül, yarışmaya Malatya’dan katıldı. Malatya İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesinde öğrenim görüyor. Malatya Musiki Cemiyetinde de solist olarak müzik çalışmalarını sürdürüyor. Gül, Azeri şarkısıyla izleyenleri de jüriyi de büyüledi. Şarkıyı o kadar güzel okudu ki jüri üyeleri ondan bir kez daha okumasını istedi. Jüri üyelerini şoka sokan, ağızlarını açıkta bırakan Ayşenur “Bugüne kadar katılmadım ve pişmeyi bekledim. Sahne yapmaya başladıktan sonra katılmaya karar verdim” diye konuştu.

Hangi şarkıyı okudu?

Azeri halk şarkısı Ele Deme’yi okudu. Şarkı Azerbaycan’ın ünlü sesi Sevda Alekperzadeh’ye ait. Murat Boz da Sevda Alekperzadeh’nin büyük bir hayranı olduğunu açıkladı.

MUSİKİ CEMİYETİ DESTEK İSTEDİ

Malatya Musiki Cemiyeti Başkanı Mehmet Tunç Yıldırım, yarışma da yarı finale kalan Ayşenur Gül'ün Cuma Günü yarışacağını belirterek "KANAL 8 DE YAYIMLANAN  O SES YÜRKİYE SES YARIŞMASINDA DAHA İLK TURDA 4  JÜRİ ÜYESİNİDE DÖNDÜRMEYİ BAŞARMIŞ SEDA SAYANIN TAKIMINDA ÇOK BAŞARILI YARIŞMA ÇIKARARAK YARI FİNALE KALMIŞTIR. YARI FİNAL YARIŞMASI CUMA GÜNÜ YAPILACAKTIR. FİNALE KALACAK YARIŞMACILARI ATACAĞIMIZ SMS LER BELİRLEYECEKTİR. TÜM MALATYAMIZIN SAHİP ÇIKMASINI DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ. FİNALE EN GÜÇLÜ ADAY OLARAK GÖSTERİLMEKTEDİR. FİNALE KALMASI DURUMUNDA CUMARTESİ GÜNÜDE SMS DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUZ" dedi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.