ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeni Malatyaspor’da Kaleci Ertaç Sakatlandı

Galatasaray ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor’da Kaleci Ertaç’ın sakatlandığı ve 6 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Mustafa Eskihallaç’ında sakatlandığı bildirildi. 

24 Ocak 2021 03:08
Yeni Malatyaspor’da Kaleci Ertaç Sakatlandı

Yeni Malatyaspor Kulübü Doktoru Hakan Ayaz yaptığı açıklamada  “Kalecimiz Ertaç Özbir, Hatayspor müsabakasında sağ omzuna aldığı darbe sonucu sakatlanmıştır. Yapılan muayene ve tetkikler sonucunda omzunda çatlak tespit edilmiştir. Tahmini olarak 4-6 hafta sahalardan uzak kalacağı öngörülmektedir. Futbolcumuz Mustafa Eskihellaç’ın ise Hatayspor müsabakasında aldığı darbe sonucu arka adalesinde zorlanma olmuştur. Yapılan tetkik ve muayene sonuçlarında Grade-1 gerilme tespit edilmiş olup 1-3 hafta sahalardan uzak kalması öngörülmektedir” dedi.

Galatasaray maçında Yeni Malatyaspor kalesini Abdulsamet Damlu koruyacak.

HAZIRLIKLARI TAMAMLADILAR

Yeni Malatyasporlu futbolcular ödeme sorununun çözülmesini istemeleri üzerine yönetimim önümüzdeki hafta içerisinde ödeme yapacağını ifade edildi.  Cumartesi günkü antrenmanda son hazırlıkları yapan futbolcular, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde çalıştılar.

GALATASARAY GELDİ

Galatasaray kafilesi de ilimize geldi. Beşiktaş maçında direkt kırmızı kart gören Mbaye Diagne ile sakatlıkları bulunan Radamel Falcao, Emre Taşdemir, Şener Özbayraklı ve Oğulcan Çağlayan’dan yoksun gelen Galatasaray maç saatini bekliyor.

    

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.