ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Vakıfların Kurşun Levhalarını Çalanlar Yakalandı

Malatya Vakıflar Bölge Müdürlüğüne ait kurşun levhaları çalan 2 zanlı tutuklanırken, bu levhaları satın alan kişi hakkında da işlem yapıldı.  

21 Ocak 2021 10:32
Vakıfların Kurşun Levhalarını Çalanlar Yakalandı

Malatya Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada “Malatya Vakıflar Bölge Müdürlüğüne ait bahçe kısmında bulunan 50.000 TL değerinde kurşun levhalarn 31.12.2021 tarihinden önce çalınması olayı ile ilgili olarak yapılan kamera çalışmalarda olayı gerçekleştiren şüpheli şahısların E.Ç. ve M.D. isimli şahıslar oldukları tespit edilerek yakalanmış, şahıslar gözaltına alınmış, 20.01.2021 günü Mevcutlu olarak sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir. Ayrıca çalınan malzemeleri satın alan M.Y. isimli şahsın işyerinde arama yapılmış, ancak herhangi bir suç ve suç unsuruna rastlanmamış, şahıs hakkında suç eşyasını satın almaktan adli işlem yapılmıştır" denildi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.