ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Hamzaoğlu: İyi Oynayıp Kazandık

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, karşılaşmanın son 10 dakikası hariç olmak üzere iyi oynayıp kazandıklarını belirterek "futbolcularımı tebrik ediyorum, şimdi Galatarsaray maçına hazırlanacağız" dedi. 

20 Ocak 2021 20:04
Hamzaoğlu: İyi Oynayıp Kazandık

Hamzaoğlu, açıklamasında “BLigin iyi bir takıma karşı zor bir maç oynadık. Maçın son 10 dakikasına kadar nasıl oynanması gerekiyorsa her şeyi doğru yaptığımızı düşünüyorum, golleri bulduk, oyunun kontrolünü elimizde tuttuk, rakibimizi çok fazla kalemize yaklaştırmadık. Ama son 10 dakikada özellikle yediğimiz golden sonra Hatayspor’un baskıları arttı ve biz de bu baskılara cevap veremedik. Son 10 dakika sıkıntı yaşadık. Ama bu maçlar kolay olmuyor, kolay kazanılmıyor, ligdeki her maç zordur. Kazandığımız için mutluyuz tabii ki. Oyuncularımı tebrik ediyorum, ortaya koydukları mücadeleden dolayı. Hatayspor’a da başarılar diliyorum. Şimdi Galatasaray maçına bakacağız” diye konuştu.

ERDOĞAN: SAHADA İKİ KÖTÜ TAKIM VARDI

A.Hatayspor’da Teknik Direktör Ömer Erdoğan, karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamada,duran toptan gol yediklerini ve yenik duruma düştüklerini belirterek, “Çok kötü bir maç oldu, maçın ilk yarısını istediğimiz gibi geçirmedik. Pozisyon üretme de sıkıntı yaşadık, gerçi rakibe de pozisyon vermedik. Sahada iki tane kötü takım vardı. Sonra bir tane duran toptan yediğimiz gol ile geriye düştük. Tam oyuncu değişiklikleri ile hamle yapacaktık, şanssız bir penaltı pozisyonu ile 2-0 geriye düştük. Oyuncularım reaksiyon gösterdi, 2-1’i bulduk, son dakika da pozisyonlara girmeye çalıştık. Birkaç pozisyona da girdik ama daha önce izlediğimiz, bildiğimiz takım yoktu sahada açıkçası. Çalışacağız, hatalarımızdan ders çıkaracağız. Pazar günü yine önemli bir maçımız var Gaziantep ile. O maça gidip burada kaybettiğimiz puanları telafi ederiz” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.