ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeni Malatyaspor'da Galibiyet Sevinci

Yeni Malatyaspor, Çaykur Rizespor karşısında aldığı 4-1'lik galibiyet takımın morallerini yükseltti. Yeni Malatyaspor soyunma odasında coşkulu bir sevinç yaşanırken, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, yenik durumdan galibiyete ulaşmanın memnuniyet verici olduğunu belirterek futbolcularını tebrik ederek galibiyet sevincine ortak oldu. 

17 Ocak 2021 19:51
Yeni Malatyaspor'da Galibiyet Sevinci

Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, “Bugün geriye düştüğümüz maçı çevirmiş olmak bizim için çok önemlidir. Çünkü haftalardır süren kötü bir gidişatımız vardı. Yani çok kötü olmasa da beklentimizin altında kalan bir gidişattı. Bugünkü maçı kazanmak istiyorduk fakat ilk yarıda 1-0 geriye düştük. Tabii Galatasaray maçında sahaya sürdüğümüz kadroyla maça başladık. Yorgunluk olabileceği aklımızdaydı, öngörümüzdeydi. İkinci yarıya çıkarken de gerekli değişiklikleri yaptık. Daha dinlenmiş ve zinde arkadaşlarla ikinci yarıya başladık ve biraz daha farklı bir oyun formatında başladık, bundan sonuç aldık. Futbolcularımı tebrik ediyorum” dedi.

Hamzaoğlu, Çarşamba günü Hatayspor, Pazar günü de Galatasaray ile karşılaşacaklarını belirterek “Bundan sonra deplasmanda oynayacağımız zorlu bir Hatayspor maçına hazırlanacağız ve iyi bir sonuçla dönmeye çalışacağız. Ondan sonra da Galatasaray’a hazırlanacağız” diye konuştu.

Gazetecilerin Transfer çalışmaları hakkındaki sorusu üzerine de Hamzaoğlu, “Transfer çalışmalarında ne yapabiliriz, kimler gelebilir ya da kimler gidebilir? Talipleri olan futbolcularımız var. Onların gitmesi durumunda yerlerini doldurmamız gerekecek. Ama her zaman söylüyorum benim önceliğim mevcut kadromuzun mutlu ortamının devam ettirilmesi. Başka bir şeye ihtiyacımız yok çünkü eğer biz bu ortamda bunu sürdürebilirsek iyi bir takımımız var hedeflerimize ulaşırız. Öncelikli hedefimiz bunu sürdürmek sonra ihtiyacımız olursa zaten gerekli takviyeleri yaparız” diye belirtti. .

TOMAS: İKİNCİ YARIDA ERKEN GELEN GOLLER BİZİ YIKTI

Çaykur Rizespor’un Teknik Direktörü Stjepan Tomas, ilk yarı iyi oynadıklarını ancak ikinci yarı erken gelen goller ile kötü sonuç aldıklarını belirterek “İlk yarı bizim için çok iyiydi, penaltı ile golü de bulduk,ama ikinci devre erken gol iyince gardımız düştü, reaksiyon gösteremedik. Kötü sonuç aldık maalesef.  Toparlanmamız lazım önümüzde Gaziantep FK maçı var, önemli bir maç bizim için. Koronavirüs ve sakatlıklar nedeniyle şuan ligde iyi gidemiyoruz sorunlar yaşıyoruz. Transfer döneminde 3-4 oyuncuyu daha takıma katarak güçlenmek istiyoruz” ifadelerine yer verdi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.