ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Özkan Sümer ve Yılmaz Vural'lı Malatyaspor

1986-87 Futbol sezonunda Malatyaspor Teknik Direktörü Özkan Sümer'in vefatının ardından paylaşılan bu resim sosyal medyada gündem oldu. 

23 Aralık 2020 20:57
Özkan Sümer ve Yılmaz Vural'lı Malatyaspor

Türk Spor Tarihine adını yazdıran Özkan Sümer vefatının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Bir dönem Malatyaspor'da da görev yapan Özkan Sümer'in Malatyaspor'da görev yaparken bir resmi çok arandı. Bu resmi Malatyaspor'un eski futbolcusu Cavit Kurucu paylaştı. 1986-87 Sezonunda Malatyaspor Teknik Direktörü olan Özkan Sümer' in yer aldığı resimde Yardımcı Antrenör  Yılmaz Vural'da yer alıyor. Sümer ayrılınca Yılmaz Vural Teknik direktör oldu. Resimde yer alan futbolcular ise Mustafa Taşar, ÖZKAN SÜMER, Cavit KURUCU, Yılmaz VURAL, Eren Talü, Feridun ÖZÜTOK, Bünyamin Süral, Levent NUMANOĞLU ve İbrahim OKUTAN.

Özkan Sümer'e Allah'tan rahmet, Yılmaz Vural'a acil şifalar diliyoruz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.