ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Çeteye polis darbesi

Adıyaman,Malatya ve birçok ilde sahte senetlerle 50 milyon liralık vurgun yaptıkları iddia edilen 4 kişilik çete, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince çökertildi. 

11 Şubat 2020 10:32
Çeteye polis darbesi

Edinilen bilgilere göre, Adıyaman, Adana, Kahramanmaraş, Malatya ve Niğde’de birçok kuramsal işletmenin kaşelerini ve imzalarını taklit ederek sahte senetler hazırladıkları iddia edilen F.Ç., M.Y., C.B. ve M.A. isimli 4 kişi, Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda Adıyaman merkezde kaldıkları adreste yakalandı. Gözaltına alınan şahıslar Adıyaman Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Emniyette sorguları tamamlanan 4 şahıs, Adıyaman Adliyesine sevk edildi. Burada mahkemeye çıkarılan C.B. tutuklanarak cezaevine gönderilirken F.Ç., M.Y. ve M.A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öte yandan kaşe bilgileri ve imzaları taklit edilerek hazırlanan ve icraya verilen sahte senetlerle yaklaşık 50 milyon TL vurgun yapıldığı öğrenildi.

Konuyla ilgili soruşturma sürüyor

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.