ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeni Malatyaspor, Alanyaspor maçı Hazırlıkların Başladı

Cumartesi günü Kasımpaşa'yı 2-0 yenen Yeni Malatyaspor ara vermeden Çarşamba günü oynayacağı Alanyaspor maçı hazırlıklarına başladı. 

20 Aralık 2020 19:18
Yeni Malatyaspor, Alanyaspor maçı Hazırlıkların Başladı

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, KLasımpaşa'yı mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattıklarını belirterek, ara vermeden Alanyaspor maçı hazırlıklarınına hemen başladıklarını söyledi. Çarşamba günü deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor Pazar günü topbaşı yaparak çalıştı. Yeni Malatyaspor'da Lukoki'nin sakatlığı netlik kazanmazken, Ülkesine gi,den Tetteh'in Pazartesi günü Türkiye'de olması bekleniyor. 

Yeni Malatyaspor hazırlıklarını Salı gününe kadar Malatya'da sürdürecek. Aynı gün Alanya'ya gidecek olan Yeni Malatyaspor Çarşamba günü lider Alanyaspor ile karşılaşacak.

   

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.