ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Malatyalı Prof.Dr.Osman İnci’ye ‘Doctorclup Awards’ ödülü verildi

Trakya Üniversitesinin eski rektörlerinden aynı zamanda Osman İnci Müzesi’nin de kurucusu Malatya-Akçadağlı hemşehrimiz Prof.Dr. Osman İnci’ye Doktorclup Awards 2020 Özel Ödülü verildi. Bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Türkiye’nin sağlık ödülleri” töreni 18.12.2020 saat 20.30 da BKM de canlı yayınla online olarak yapıldı. 

19 Aralık 2020 09:55
Malatyalı Prof.Dr.Osman İnci’ye ‘Doctorclup Awards’ ödülü verildi

Yaşam boyu onur ödülü, başarılı doktorlar, eczacılar, diş hekimleri, hemşireler, İlaç ve teknoloji endüstrisi, AR-GE çalışmaları, inovasyon uygulamaları, sosyal sorumluluk projeleri, başarılı kamu ve özel hastaneler ve diğer sağlık kategorilerinde verilen Türkiye’nin Sağlık Ödülleri kapsamında 'Doktorclup Awards 2020 Yaşam Boyu Onur Ödülü' pandemi ile mücadele eden tüm sağlık çalışanlarına,  “Doktorclup Awards 2020 Özel Ödülü” ise Prof. Dr. Osman İnci’ye verildi.

Jüri Başkanı ve Okan Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Semih Baskan; “Bu yıl Doktorclup Awards 2020 ödülünü Türk Tıp Tarihine ve Müzeciliğine verdiği olağanüstü emekler ve gençlere müzeciliği sevdirmesi konusundaki çabaları nedeniyle Prof. Dr. Osman İnci’ye verilmesi uygun bulunmuştur” açıklamasını yaptı.

Prof. Dr. Osman İnci, Üniversitede Sağlık Müzesi (2004 Avrupa yılın müzesi ödüllü), Güllapoğlu Arboretumu, Lozan Müzesi ve Çağdaş Resim Heykel Müzesi kuruluşu süreçlerinin Trakya Üniversitesi Rektörüdür.  Prof. Dr. Osman İnci 25 Kasım 2017’de EDirne de Osman İnci Müzesi’ni kurdu. Halen Edirne de bulunan Özel EKOL Hastanesi’nde çalışmaktadır.

Haber: Edirne Ahval Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.