ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Hamzaoğlu: Şİmdi Yolumuza Devam Etme Zamanı

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Kasımpaşa karşısında haklı bir galibiyet aldıklarını belirterek, "şimdi yolumuza devam etmenin zamanıdır" dedi. 

19 Aralık 2020 21:04
Hamzaoğlu: Şİmdi Yolumuza Devam Etme Zamanı

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu maçtan sonra yaptığı açıklamada “Kazandığımız için mutluyuz. Rakibimize göre daha fazla pozisyona girdik. Kasımpaşa iyi bir takım. Çok iyi organize olan ve çabuk pozisyona girebilen bir takım. Ama bugün oyunun kontrolünü elimizde tuttuk. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Oyun disiplinine son ana kadar bağlı kaldılar. Hiç vazgeçmedik. Haftalardır iyi giden oyunumuzu bugün biraz daha üstüne koyarak perçinlemiş olduk. Şimdi yolumuza devam etmenin zamanı. İnşallah her hafta daha iyiye giderek bundan sonraki maçlarımızda da aynı performansı ortaya koyarak devam ederiz” dedi.

Hamzaoğlu, ligde hedeflerinin bundan sonra ilk 8 olacağını Kupa'da da giedebilekleri yere kadar gideceklerini belirterek "Süper ligde ilk 8 hedefimiz olacak, ancak daha üst sıraları da hedefleyebiliriz. Kupa'da Galatasaray'ile eşleştik. Her takımı yenecek güçteyiz. Lİgde  olduğu gibi Kupa'da da gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz. Yeterki bunu arzulayalım, gerisi gelir" diye konuştu. 

KASIMPAŞA  DEĞERLENDİRMESİ

Kasımpaşa Yardımcı Antrenörü Mustafa Gürsel, karşılaşmaya bekledikleri gibi başlayamadıklarını belirterek “İlk yarıda 2-3 net pozisyonumuz vardı. Ayrıca verilen bir penaltımız VAR’dan döndü. Penaltı verilseydi öne geçebilirdik. İkinci yarı başında gelen penaltı golü moralimizi bozdu ve oyun Yeni Malatyaspor’un istediği şekle dönüştü. İyi savunma yaptılar, kontra ataklarla golü aramaya çalıştılar. Biz de o dakikadan sonra fazla pozisyona giremedik. Pozisyon üretemeyen taraf olduk. Yeni Malatyaspor’un iyi savunma yapması ve bize alan bırakmaması etkili oldu. İstemediğimiz, üzüldüğümüz bir mağlubiyet oldu” şeklinde konuştu. 

Resim:Ferdi Durdu

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.