ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Arguvan Meslek Yüksek Okulu İçin İlk Adım Atıldı

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Arguvan ilçesine açılmasını istedikleri Yüksek Okul için ilk adımı attıklarını belirterek "Arguvan Müzik Kültürü Araştırma ve Uygulama Merkezi'nin kurulması teklifimiz İnönü Üniversitesi Senatosunda kabul görmüştür" dedi.  

15 Aralık 2020 22:38
Arguvan Meslek Yüksek Okulu İçin İlk Adım Atıldı

Arguvan Beleidye Başkanı Mehmet Kızıldaş, "Yıllardır titizlikle yürüttüğümüz Arguvan Meslek Yüksekokulumuz için önemli bir adım atılmış oldu.
İnönü Üniversitesi Senatosunda “Arguvan Müzik Kültürü Araştırma ve Uygulama Merkezi” teklifimiz kabul görmüştür. Araştırma Merkezi ile başlayarak Meslek Yüksek Okuluna dönüşebilmesi Arguvanımız için önemli bir adım olacaktır. Kabuğunu kırmaya devam eden ilçemiz için böylesi önemli bir projenin hayat bulması için desteklerini her daim yanımızda hissettiğimiz Malatya İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay’a, Meslek Yüksekokulu projemizin ana temelini birlikte oluşturduğumuz bizleri yalnız bırakmayan çok değerli Prof. Dr. Sezai Yılmaz ve Prof. Dr. Bülent Yılmaz’a, İnönü Üniversitesi Senato üyelerine Arguvanlılar adına teşekkürlerimizi iletiyorum.  Bu heyecanımızı siz değerli Arguvan’lı hemşerilerimizle paylaşmak isterim" diye konuştu. 

Alınan kararla birlikte İnönü Üniversitesinde Arguvan Müzik Kültürü Araştırma ve Uygulama Merkezi kurulacak. 
#SevdamızArguvan

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.